Dagbog fra Roskilde Festival – dag 4

På Roskilde Festivals sidste dag nåede varmegraderne, musikken og trætheden nye højder. Få det sidste skud festival-feeling her

Morgen update
1 / 12

Morgen update

Den bedste start på dagen er morgenmad hos Meyers efterfulgt af et kig i Orange Press-avisen med anmeldelser fra gårsdagens koncerter.

Hurtig hårvask
2 / 12

Hurtig hårvask

Med alt det støv i luften, skal der mere til at få fedtet hår end normalt, men en tørshampoo er alligevel nødvendig, når man vågner i et meget varmt telt.

Et stop værd
3 / 12

Et stop værd

På sidstedagen havde kroppen fået nok af lunkne dåseøl, så en kold og læskende drink fra Mojito-boden smagte himmelsk.

Game, set, match
4 / 12

Game, set, match

I år var det muligt at få lidt ekstra motion på den anlagte tennisbane ved Art Zone, hvor der dagligt var kampe i den bagende hede. Jeg holdt mig dog til at heppe.

I woke up like this
5 / 12

I woke up like this

Lørdag eftermiddag fyrede Nicki Minaj op under en af festivalens
bedste koncerter. Tunge beats, outfits der ikke overlod meget til
fantasien og et sceneshow, der fik de mange lørdagspensionisters øjne til næsten at trille ud af hovedet.

Festivalstil
6 / 12

Festivalstil

Det klassiske festivaloutfit med støvler, denimshorts og T-shirt virker hver gang. Og især når man er lige så yndig som denne festivalgæst.

Drengelejr
7 / 12

Drengelejr

Jeg bor i lejr med fem drenge, så når der ikke er koncerter på programmet, slås tiden ihjel med terningspil, vittigheder og bordfodbold. Det kan godt anbefales.

Over stok og sten
8 / 12

Over stok og sten

Som skønhedsredaktør på festival var det selvfølgelig et must, at opstøve The Body Shop-boden. Det betød ørkenvandring over stok og sten med min kæreste og blogkammerat, Rasmus, fra festivalpladsen til bymidten i øst.

Mini makeover
9 / 12

Mini makeover

Ude på campingområdet i øst fandt vi så The Body Shops fine bod, hvor du hver dag kunne få en lille, tiltrængt makeover eller købe velduftende produkter til kroppen.

Central Camp
10 / 12

Central Camp

I år boede jeg i Get a tent-området bag Orange Scene, som der gik forlydender om, var i regnbuens farver, til ære for den nyligt vedtaget amerikanske lov om gay marriage. Bravo!

Tæt på
11 / 12

Tæt på

Vi var så heldige at komme i pitten til Paul McCartney, så koncerten kunne nydes helt tæt på. Kan desuden berette, at han var yderst velklædt, så mon Stella har hjulpet lidt til?

Sir Paul
12 / 12

Sir Paul

Med en tre timers perlerække af hits fra de sidste 50 år tilsat overdådigt fyrværkeri og højt humør, måtte alle bøje sig i Roskilde-støvet for den 73-årige Beatles-legende, Sir Paul McCartney. Det var stort, meget stort, men hårdt for den trætte krop!

Mere om Streetstyle? Få Costumes nyhedsbrev