Få stilen: Sådan bruger du punk-tendensen

Du kommer ikke uden om punk-tendensen dette efterår, så Costume Streetstyle har fundet inspiration i gadebilledet til dig, der gerne vil teste trenden. Få stilen her.

© costume.dk
1 / 19

Gæsterne til modeugen havde allerede taget hul på næste sæsons tendenser. Costume Streetstyle spottede to lækre punk-inspirerede looks, som kan hjælpe dig med at bruge den hotte trend til både hverdag og fest.

Husk i øvrigt at tjekke Costume Streetstyle for endnu flere looks fra modeugen (der er kommet flere siden sidst!).

© Victor Jones // Costume Streetstyle
2 / 19

Lulu Henckel fra webshoppen Youheshe.com dukkede op til modeugen i rå top fra Balmain og nittede bukser fra Isabel Marant Étoile. Få hendes punkede stil ved at mikse rå og feminine items for et look, der passer perfekt til en tur i byen.

© Mytheresa.com
3 / 19
© Asos.com
4 / 19
© Weekday
5 / 19
© Notabene
6 / 19
© Victor Jones // Costume Streetstyle
7 / 19

Bland eksklusive og vintage smykker for at få et personligt udtryk. Og husk den afskallede, mørke neglelak for et ægte punk-look.

© Beautybay.com
8 / 19
© & Other Stories
9 / 19
© Adélie.dk
10 / 19
© Bob Hongsa // Costume Streetstyle
11 / 19

Nicole blev spottet under modeugen i nogle af den nye sæsons nøgleitems. Bliv inspireret og lad lædernederdelen og den ternede skjorte være dine garderobefavoritter i efteråret og brug dem i et afslappet og cool hverdagsoutfit.

© Zalando.dk
12 / 19
© Nelly.com
13 / 19
© Youheshe.com
14 / 19
© Bianco
15 / 19
© Bob Hongsa // Costume Streetstyle
16 / 19

Vær ikke bange for at mikse guld, sølv og andre farvede smykker. Punk er kendt for at gå mod strømmen, så lad den attitude afspejle sig i din stil.

© B56.com
17 / 19
© Nagpeople.com
18 / 19
© Fashionology.nl
19 / 19
Mere om Streetstyle? Få Costumes nyhedsbrev