Sådan går de kendte til festival

Lad dig inspirere af de mange outfit fra årets Glastonbury Festival. Se både Haim, Stella McCartney og Sienna Miller i ægte festivallook

© costume.dk
1 / 19
Daisy Lowe
2 / 19

Daisy Lowe

Fin i smuk gennemsigtig blondekjole med løst snørrede støvler, læderjakke, hat og solbriller til.

Cressida Bonas
3 / 19

Cressida Bonas

Smækbukserne har fået comeback, men det er første gang vi ser dem stylet med en hættetrøje under. Huen og træningsjakken understreger det sporty look.

Lily Allen
4 / 19

Lily Allen

Skulle hedebølgen ramme Roskilde Festival er det rart at kunne tage noget let og simpelt på. Gør som Lily Allen og tilsæt lange guldhalskæder, chunky støvler og de obligatoriske solbriller.

Alexa Chung
5 / 19

Alexa Chung

Jeans og gummistøvler er en klassiker på festival. Giv looket et feminint touch som Alexa Chung og tilsæt en blondebluse og blazer til.

Rita Ora
6 / 19

Rita Ora

Rita er gået all in på cowboy-stilen: støvler, hat, denimjakke og pelsvest. Prikken over i'et: hendes Gucci fringe taske.

Haim
7 / 19

Haim

Pigeband trioen Haim bød på tre fine festivallook til årets Glastonbury.En pæn kjole fungerer fint til flade støvler, men lad være med at vælge en, som ikke kan tåle lidt mudder og snavs. Tilsæt gerne en hættetrøje eller bomberjakker, som gør looket mindre elegant.

M.I.A.
8 / 19

M.I.A.

Rapperen Mathangi Arulpragasam stod godt nok på scenen som M.I.A. under årets Glastonbury Festival, men det gjorde ikke hendes guldlook mindre vildt. Brug selv metallic items og miks med fine pasteller og sort.

Kelis
9 / 19

Kelis

Kelis har valgt et helt anonymt og simpelt look med jeans og sweatshirt, men tilføjer et par opmærksomhedskrævende solbriller og rød neglelak.

Cressida Bonas
10 / 19

Cressida Bonas

Cressida tilføjer lidt bomber-shine til det klassiske festivallook med denimshirts og gummistøvler.

Stella McCartney
11 / 19

Stella McCartney

Designeren kørte den ind med stilrene sorte items og accessories fra eget mærke, mens veninden gav den gas med en læderjakke om livet, en farverig jakke og læderhat.

Ellie Goulding
12 / 19

Ellie Goulding

Da sangerinden Ellie trådte ned fra Glastonbury-scenen hoppede hun straks i noget mere komfortabelt. Her med en heldragt om livet og en sports-bh. Vi foreslår, at du bytter heldragten ud med en smækbuks.

Alexa Chung
13 / 19

Alexa Chung

Det er let at se elegant ud, når man er høj og slank med modellook. Denne gang er det dog den shiny kjole, som gør det for Alexa. Hun har tonet den ned med en strikbluse om livet, ankelgummistøvler og en oilskin jakke.

Eliza Doolittle
14 / 19

Eliza Doolittle

Sangerinden Eliza har valgt et oversize bermuda-lignende sæt og gjort det feminint ved kun at lukke at par knapper i skjorten, så der er kig til maven, og ladet håret hænge løst.

Jenna Coleman
15 / 19

Jenna Coleman

Den engelske skuespillerinde, Jenna Coleman, holder det simpelt med en feminin sommerkjole og flade støvler.

Sienna Miller
16 / 19

Sienna Miller

Den smukke Sienna var hoppet i en kropsnær buksedragt, der ikke overlod meget til tilfældighederne...

Rita Ora
17 / 19

Rita Ora

... og det samme var Rita...

Jaime Winston
18 / 19

Jaime Winston

... og skuespillerinden Jaime, der også tilføjede læderjake med frynser, glimmerjakke og sko samt oversize solbriller.

Alexa Chung
19 / 19

Alexa Chung

En sidste fra den altid stilfulde Alexa. Her i denimnederdel, smuk poncho og en leopardmønstret jakke over.

Mere om Streetstyle? Få Costumes nyhedsbrev