© @frederikkethiberg

Stylisten: "Nogen mener, at tre-kvart-leggnings er lidt af en øjenbæ. Her er mit take på dem."

Frederikke Thiberg arbejder som stylist, og hun er grundlæggeren bag THE GOOD STATEMENT og EXPOSURE OFFICE. Frederikke har for nyligt stylet Tessa og styler her tre sporty looks.

Stil er individuel og for Frederikke Thiberg er det afgørende ikke at klæde sig for at passe ind – men for at lade klæderne være et medium for personlighed, interesser og det miljø, du bevæger dig i.

Selv finder hun inspiration hos forskellige karakterer i samfundet. Frederikke bor i øjeblikket i Berlin, og hun besøger ofte Alexanderplatz, hvor hun kigger på mennesker og observerer, hvordan påklædningen netop afspejler de individuelle personligheder.

Længere nede i artiklen kan du finde inspiration i tre looks, som er stylet af Frederikke.

"Jeg tager ofte udgangspunkt i items, der generelt ikke bliver anset for at være stilede eller indgår i kategorien 'high fashion' og prøver at give det et smart udtryk." — Frederikke Thiberg
© @frederikkethiberg

Look 1

"Sokker i sandalerne er jo en af de ting, der virkelig deler vandende om sommeren – jeg er pro. Jeg er ret vild med lange fodboldsokker for tiden, og jeg synes de gør sig godt i et par slip-ins. Det her look er derfor lidt en genskabelse af et look, jeg selv havde på for nyligt."

Look 2

"Tre-kvart-leggings er også noget, som nogen måske mener, er lidt af en øjenbæ. Her er mit take på dem."

Look 3

"Jeg har virkelig en ting for sådan en god, skrap læsebrille, og jeg havde gerne tilsat en sur, rød læbestift for at fuldende stram-lærerinde-looket. Jeg synes, de bedste er dem, man finder i Aldi eller Lidl til en 20’er."