Tæt på Maria Jernovs cool og modige stil

Klassisk, eksperimenterende og cool. Det er blot nogle af de ord, der beskriver Adax' nye ansigt, Maria Jernov. Kom helt tæt på modebloggerens stil her

Hun er blandt modefotografernes absolutte darlings – danske Maria Jernov er en af Danmarks ubestridte stilikoner og formår gang på gang at skabe nutidige og modige outfits, der emmer af personlig stil.

På bloggen Mariajernov.com ser man tydeligt, at Maria aldrig fejler når der skal sammensættes looks, der både er klassiske og cool.

Derfor har Adax indgået et samarbejde med Maria Jernov, som har designet en serie af smukke tasker.

Adax' nye ansigt er ikke bange for at eksperimentere med sit udtryk og lege med skarpe accessories og lækre farver.

Få et closeup af hendes unikke stil, og glæd dig til februar, hvor kollektionen rammer butikkerne.

Den danske it-pige er altid cool og kaster sig modigt ud i lækre outfits. Som her, hvor den dybe røde farve dominerer, og den matchende baret og lille taske gør looket ekstra chikt.

Taske fra Adax 1.799 kr.

Der er intet som et simpelt go-to look, som nemt kan tilpasses enhver lejlighed. Maria formår at løfte outfittet med en klassisk silhuet, nedtonede farver og den lille taske i et opsigtsvækkende mønster.

Taske fra Adax 1.299 kr.

Med ultra-højtaljede bukser og en klassisk sømandsjakke, tilføjer Maria diskret et tema til dette look. Selvom det er nedtonet, er der fokus på den gode kvalitet og det det simple udtryk.

Taske fra Adax 999 kr.

Den smukke blogger rocker et modigt og cool look med den fine blondeskjorte, som skaber en perfekt kontrast til de rå læderstøvler.

Taske fra Adax 1.999 kr.

Endnu en gang viser den danske it-pige, hvorfor streetstylefotograferne dåner over hende – de smukke efterårsfarver matcher perfekt Marias smukke, røde hår og de sorte støvler giver looket kant.

Taske fra Adax Maria Jernov Kollektion – endnu ikke i butikkerne