11 outfits, vi vil leve i dette efterår

Find inspiration til at holde dig varm og stilsikker hele sæsonen med lækkert overtøj og smarte lag-på-lag løsninger

© Anna Stokland
1 / 12

Selvom efteråret byder på kulde, blæst og regn, har sæsonen også sine fordele – ikke mindst, når det kommer til påklædning.

Det kolde vejr giver anledning til at opdatere garderoben med nye jakker og lune lag-på-lag løsninger med plads til mere kreativitet end i sommerhalvåret.

Mangler du inspiration til efterårets outfits, så kig med her, hvor vi har samlet de bedste look og detaljer fra gadebilledet.

Psst ... 14 flotte dunjakker under 600 kroner

Bukser med slids © Anna Stokland
2 / 12

Bukser med slids

I år må dine bukser gerne gå en anelse ud for neden og have en slids, som giver den velkendte silhuet en frisk opdatering.

Spraglede strømpebukser © Anna Stokland
3 / 12

Spraglede strømpebukser

I stedet for at vælge et par sorte strømpebukser, kan du med fordel gå efter et mønstret par. Sidste års spraglede strømpebukser er nemlig ikke på vej væk, og ved sommerens modeuge stadfæstede Saks Potts, at tendensen forstætter langt ind i 2019.

Oversize frakke © Anna Stokland
4 / 12

Oversize frakke

En helt almindelig frakke kan med ét forvandles til et statement-item, hvis du går efter en oversized version, som denne silhuet med brede og bløde skuldre.

Moderne boheme © Anna Stokland
5 / 12

Moderne boheme

70'erne influerer stadig modebilledet, og du kan gøre stilen efter med en flagrende kjole kombineret med brunt ruskind.

Mini-tasken © Anna Stokland
6 / 12

Mini-tasken

Opgradér dit outfit med en lille detalje i form af sæsonens eftertragtede mini-tasker, der er lige så nuttede, som de er pæne.

Lange støvler © Anna Stokland
7 / 12

Lange støvler

Til nederdele eller til bukser stoppet ned i skaftet. Den lange støvle er tilbage og sørger for at holde dine lægge lune hele vinteren.

Overdimensioneret dunjakke © Anna Stokland
8 / 12

Overdimensioneret dunjakke

Dunjakken har domineret modebilledet siden sidste år og tendensen er ikke på vej væk foreløbigt. Denne sæson vinder den lange dunfrakke også frem, og jo større en silhuet, desto bedre.

Neongrøn © Anna Stokland
9 / 12

Neongrøn

Slime green, eller neongrøn, er en af sæsonens uundgåelige nuancer, og den giver et friskt pust til den ofte mørke efterårsgarderobe.

Tid til tern © Anna Stokland
10 / 12

Tid til tern

Tern er ofte en fremtrædende tendens om efteråret, og denne sæson er ingen undtagelse. Bær mønstret på frakke, bukser og blazer, og miks gerne flere tern på kryds og tværs.

Lak og læder © Anna Stokland
11 / 12

Lak og læder

Trenchcoaten har fået et comeback denne sæson, men i nye og spændende variationer. Gå efter en printet trenchcoat, eller vælg en model i læder eller lak for et modigt og moderne udtryk.

Bredt bælte om blazer © Anna Stokland
12 / 12

Bredt bælte om blazer

Tilføj et bredt bælte eller en bæltetaske til din blazer. Vælg gerne en oversized silhuet eller en herreblazer, som skaber en flot kontrast til det tætsiddende bælte.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev