© WITH JEAN

1970’ernes halterneck er tilbage

Har du allerede flere halterneck-items hængende i skabet? Ellers kan du finde vores bud på fine fund lige her.

Moden fra 1960'erne og 1970'erne er tilbage med tendenser som jeans med vidde, sandaler med chunky hæl, silketørklæder i håret og farverige solbriller, og sammensætter du disse trends, kan du skabe et cool og sjovt udtryk.

Nu melder endnu en tendens fra 1960'erne og 1970'erne sig i modebilledet: halternecken. Både sæsonens toppe, kjoler, badetøj og buksedragter fås med den karakteristiske udskæring, hvor stropperne mødes rundt om halsen – alt sammen i alverdens materialer fra silke og frotté til hør.

I 2021's udgave af halternecken eksperimenterer brands med versioner, der er hæklet i skønne sommerfarver eller med krydsende, detaljerige stropper.

Acne Studios, Ferragamo og Ports 1961 er blandt nogle af de modehuse, der giver deres bud på den moderne halterneck i deres SS21-kollektioner.

Et andet brand, der har omfavnet halternecken, er det britiske mærke House of Sunny, der næsten har gjort det til deres varemærke at designe specielle udskæringer på items som badedragter, kjoler og toppe.

Vi er vilde med de tilbagevendende trends, og en fin kjole med halterneck er oplagt til sommerens forskellige arrangementer.

Du kan shoppe tendensen herunder.