© Jeanette Madsen

2020's mest behagelige trend er kommet for at blive

Trenden har invaderet 2020, og selvom det efterhånden er et stykke tid siden, vi så den første gang, betyder det vist ikke, at vi er færdige med den. Er du enig?

2020 har båret præg af en række komfortable tendenser heriblandt sweatsuits til hverdagsbrug. I forbindelse med lockdown skiftede mange den formelle arbejdsuniform ud med de mere vamsede klæder, der førhen i højere grad havde karakter af en søndagshabit, men som ikke længere udelukkende hører de hjemlige rammer til.

Siden da har de virtuelle hylder bugnet med bløde og behagelige sæt både i form af striksæt og sweatsuits.

Det lader til, at 2020's mange timer på hjemmekontoret har medbragt en påklædning, som vi bestemt ikke klager over, og som vi heller ikke skal sige på gensyn til lige foreløbig.

Med Stine Goya, som netop har lanceret et fint tracksuit, og Rotate Birger Christensen, som til december lancerer deres loungewear kollektion Rotate Sunday, lader det nemlig til at flere og flere mærker giver sig i kast med de komfortable items. Og det er der måske god grund til. Sweatsuits fra mærker som 7 Days Active bliver nærmest udsolgt, før de kommer på hylderne.

Det bekræfter os i, at vi nok ikke har set det sidste til de behagelige sweatsuits til hverdagsbrug, som både har invaderet moden og gadebilledet i 2020.

Emili Sindlev er hoppet i et farverigt sæt fra 7 Days Active, som ikke blot gør os glad, men som også gør os mere end efterårs- og vinterklar, mens Jeanette Madsen har stylet sine sweatpants fra samme mærke til et festligt look med en corsage top og matchende clutch.