denim
© Victor Jones

3 dugfriske denimtrends i 2019

Det er tid til at lægge de klassiske jeans på hylden for en stund. I år byder modebilledet nemlig på nye og uventede denimdesign

Det rå denimmateriale er en eviggyldig klassiker, og det er svært at finde et individ, som ikke ejer mindst ét par jeans.

Årets denimtrends går dog udover de traditionelle jeans, og bruger denim på nye og uventede måder. Herunder har vi samlet tre af 2019's mest overraskende denimtendenser.

Diy-denim

I starten af 00'erne blev der brugt mange timer på at sprætte gamle jeans op og sy dem om til nederdele. Nu er tendensen tilbage, og denne gang skal nederdelene gerne slutte under knæene eller gå helt ned til gulvet.

Hvis du er ferm med en symaskine, kan du nemt lave din egen version – og ellers er der nok at vælge imellem hos både highstreetbutikkerne og highend-mærkerne.

Denim-sko

Hvis dit skoskab er fyldt med fodtøj i læder, er det nu tid til at tilføje et nyt materiale: denim.

Både denimstøvler og -mules fylder i modebilledet, hvor blandt andre Balenciaga har givet deres bud på en stilfuld sko med logo.

Acid wash-denim

Det er ved at være længe siden, vi sidst har set det blege, mønstrede denimstof, men står det til designere som Isabel Marant, er det igen tid til at finde acid wash-denimjakker og -jeans frem.

Highstreetbutikkerne har selvfølgelig også givet deres bud på tendensen, som med fordel kan parres med mere nedtonede styles.