© Anna Stokland

3 sneaker-tendenser, som vil dominere foråret

Med foråret følger en række nye, seje sneakers, som vi glæder os til at hoppe i.

Mange af os nok har set frem til lysere dage og varmere temperaturer, hvor forårsskoene endelig kan luftes – og denne sæsons skotendenser byder naturligvis også på en række nyheder inden for sneaker-verdenen.

Vi har herunder samlet de største sneaker-tendenser, som kommer til at dominere foråret – lige fra klassiske gengangere til nye skud på stammen.

converse

Back to school

Når vi snakker sneaker-trends for foråret og sommeren 2022, kan vi ikke komme uden om klassikere som Converse, Adidas Gazelle, Adidas Superstar samt Nike Dunks. Alle fire sko er gamle gengangere, som år efter år har bevist deres værd og er blevet båret af store stjerner som blandt andre Rihanna, Jessica Alba og Bella Hadid.

Selvom alle fire modeller er ganske velkendte, har de gennem årene fået nye udtryk med blandt andet limited edition mønstre og farver – og uanset hvilken model du er mest til, kan du helt sikkert finde et par, der passer perfekt ind i dit skoskab.

salomon

Outdoor-vibes

Outdoor-tendensen har for alvor sat sit aftryk på vores garderober gennem de seneste par år, og hypen ser kun ud til at fortsætte. Blandt forårets største sneaker-trends finder du naturligvis også outdoor- og vandresko fra brands som Salomon, Keen og Diemme. Fælles for dem alle er, at de er chunky, har fokus på funktionalitet og giver dit look et sporty udtryk.

Løbesko

Outdoor-tendensen har også givet anledning til, at en anden type af sporty sneakers har bevæget sig fra sports- til hverdagsgarderoben: nemlig løbesko fra brands som Asics, Nike og New Balance. Costumes moderedaktør, Annika Zobel Agerled, styler skoene med kig til bare ankler, når de varmere temperaturer melder sig – eksempelvis med en fin kjole eller nederdel til. Læs hendes øvrige stylingtips her.