tasker fra chanel og loewe
© Instagram / chanel

3 tasker, der bliver uundgåelige i 2018

Er du på udkig efter en ny taske? Lad dig inspirere af årets mest eftertragtede modeller

20. marts 2018 af Marie Alkestrup

En ny taske kan løfte ethvert outfit, og hvis du vælger i en model af god kvalitet kan du have glæde af den i årevis. Til gengæld er et taskekøb ofte en stor investering, og for de fleste betyder det, at der skal undersøges en del mulige køb, før dankortet svinges. 

Derfor guider vi til årets tre mest stilsikre bud, som vi spår bliver et hit i gadebilledet såvel som på Instagram i 2018. 

Psst ... Her er årets største tendenser 

Loewe

Loewe har efterhånden stået bag mange taskehits, og seneste model, Gate bag, står også til at få stor succes. Tasken var at spotte overalt til de internationale modeuger i februar og marts, og takket være det enkle og praktiske design vil Gate-tasken utvivlsomt gå hen og blive en klassiker, hvis popularitet vil vare langt ud over 2018.

Chanel

Det traditionsrige modehus' tasker er altid i høj kurs, men i år er det en mere utraditionel model, der har fanget alles opmærksomhed. Her er tale om en oversized shopper, der ved Chanels modeshow blev båret som clutch, dekoreret med blomster. 

Tasken, der har fået navnet 31, er endnu ikke kommet til salg, men du kan med fordel begynde at spare op nu. Vi krydser fingre for, at Chanels nye design er at finde på hylderne i den kommende butik i København, der meget snart slår dørene op

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Les Petits Joueurs 

Sidste år begyndte de små, dekorative posetasker at vinde frem, og deres popularitet ser ikke ud til at dale foreløbig. 

Vi er særligt begejstrede for de fantastiske design fra Let Petits Joueurs i silke og fløjl, som er et sikkert hit til 2018's festlige lejligheder. 

Måske er du interesseret i ...

Seneste