© Anna Stokland

4 items, du skal beholde i din garderobe i 2022

Nogle tendenser kommer og går, men disse fire items fortjener en plads i din garderobe langt ind i 2022.

Nogle tendenser er blot forbipasserende døgnfluer, men visse items fra 2021 kan du med fordel tage med dig ind i det nye modeår. Vi har samlet fire geniale gengangere, som fortsat fortjener en plads i din garderobe langt ind i 2022.

1. Chokeren

Smykker kommer efterhånden i alle former og farver, og særligt én type har gjort sig bemærket i både 2021 og nu også i 2022: nemlig chokeren.

Den tætsiddende halskæde blev for alvor gjort populær i 1990'erne, og ved præsentationen af forskellige internationale designeres SS22-kollektioner var chokeren igen ikke til at overse. Med sit chunky, dekorative look vil den kunne pifte selv det mest afslappede look op og bruges som blikfang i dit outfit.

2. Mininederdelen

Det er ingen hemmelighed, at 00'ernes tendenser er begyndt at dominere i modebilledet igen, og særligt ét item var fremtrædende på SS22-catwalkene: nemlig mininederdelen.

Den korte nederdel blev spottet hos modehuse som Prada, Miu Miu og Fendi, og hvis du ikke allerede har investeret i et eksemplar, kan du med fordel gøre det nu, da tendensen kun ser ud til at tage fart det kommende forår.

© Anna Stokland

3. Collegejakken

Overgangen mellem vinter og forår kan være vanskelig, når det kommer til overtøjet. Til de dage, hvor det er for varmt til en tyk vinterjakke og for koldt til en trenchcoat, kan du med fordel gribe fat i collegejakken. Det er nemlig ikke længere blot på sporty typer i amerikanske film som Grease og High School Musical, at du fremover vil støde på den karakteristiske collegejakke – i SS22-kollektionerne viste designere som Celine nemlig, at jakken hører mindst lige så meget til på catwalken og i gadebilledet.

4. Fløjl

Fløjl bliver ofte associeret med 1970'ernes mode. Materialet er både pænt og behageligt – og så har det for alvor ramt catwalkene igen. Så hvis du endnu ikke har givet plads til fløjl i din garderobe, kan du med fordel gøre det nu, da tendensen vil fortsætte langt ind i 2022.