© Anna Stokland

4 items du skal beholde i din garderobe i 2023

Nogle tendenser kommer og går, men disse fire items fortjener en plads i din 2023-garderobe.

Nogle tendenser er blot forbipasserende døgnfluer, men visse items fra 2022 kan du med fordel tage med dig ind i det nye modeår. Vi har samlet fire geniale gengangere, som fortsat fortjener en plads i din garderobe langt ind i 2023.

1. Chokeren

Smykker kommer efterhånden i alle former og farver, og særligt én type har gjort sig bemærket i både 2022 og nu også i 2023: nemlig chokeren.

Den tætsiddende halskæde blev for alvor gjort populær i 1990'erne, og med sit chunky og dekorative look vil den kunne pifte selv det mest afslappende look op og bruges som blikfang i dit outfit.

© Anna Stokland

2. Mininederdelen

Det er ingen hemmelighed, at 00'ernes tendenser er begyndt at dominere i modebilledet igen, og særligt ét item var fremtrædende på catwalken, så SS23-kollektionerne blev vist frem: nemlig mininederdelen.

Den korte nederdel blev spottet hos modehuse som Miu Miu, Diesel og Ludovic de Saint Sernin, og hvis du ikke allerede har investeret i et eksemplar, kan du med fordel gøre det nu, da tendensen kun ser ud til vare ved.

© Anna Stokland

3. Collegejakken

Overgangen mellem vinter og forår kan være vanskelig, når det kommer til overtøjet. Til de dage, hvor det er for varmt til en tyk vinterjakke og for koldt til en trenchcoat, kan du med fordel gribe fat i collegejakken. Det er nemlig ikke længere blot på sporty typer i amerikanske film som Grease og High School Musical, at du fremover vil støde på den karakteristiske collegejakke – modehuset Celine har i høj grad taget den ikoniske jakke til sig gennem årene og bevist, at den hører lige så meget til på catwalken, som den gør i gadebilledet.

© Anna Stokland

Cargo-bukser

Bukserne er uden tvivl ikke til at overse i gadebilledet, såvel som på diverse internationale catwalks fra de store modehuse såsom Dior, Coperni, Givenchy og Balmain, der alle viste Cargo-bukser i deres SS23 kollektioner. Cargo-bukser er super nemme at style, og man kan til enhver tid dresse dem op med et par stiletter og være klar til en festlig aften. Der er derfor god grund til at du skal lade dine cargo-bukser være en del af din garderobe i 2023.

© Anna Stokland