Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

AW20C-Versace-048 © Anna Stokland / Versace AW20

5 outfits der beviser, at dette item ikke kun er forbeholdt din bedstemor

Du kan ikke komme udenom den dette efterår: cardiganen.

Er du også vild med granny chic-looket? Så er der gode nyheder, for alverdens kvinder kaster sig over cardiganen dette efterår, og du kan nemt gøre det samme. Gå gerne efter en tyk strik, og så er der ellers frit valg på alle hylder, når det gælder farve, længde, mønstre og udsmykning.

Vi garanterer, at du ikke kommer til at fortryde at investere i en cardigan, der både holder dig varm og stilsikker dette efterår. Er du ikke helt overbevist, har vi samlet fem kvinder, der viser, hvordan du kan style din cardigan.

Stilikon Pernille Teisbæk beviser, at en tyk cardigan ikke behøver meget andet end et par chunky guldsmykker for at se chik ud.

Medstifter af Rotate Birger Christensen, Jeanette Madsen, styler sin oversized cardigan med en tætsiddende top for et ekstra feminint udtryk.

Vil du larme lidt a la stilikon Emili Sindlev, så gå efter en cardigan i en vild farve med similisten.

Hvis du vil være sikker på, at din cardigan skriger alt andet end bedstemor, så gør ligesom Thora Valdimars, medstifter af Rotate Birger Christensen, og skab kig til navlen med et skødesløst og sexet outfit.

Stylist og iværksætter Blanca Miró er hoppet med på cardigan og barét-trenden, der emmer af fransk elegance.

Beige cardigan
Grøn cardigan
Cashmere cardigan
Grøn cardigan
Mørkeblå cardigan
hmgoepprod-15
Blå cardigan
Blå cardigan
Mønstret cardigan
Lyserød cardigan
Hvid cardigan
Sort cardigan
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev