5 støvler, du skal eje denne vinter

Fra de høje skafter til den praktiske vandrestøvle. Vintermoden byder på nye og overraskende tendenser, og vi har samlet det bedste fodtøj her

© Anna Stokland / Wenn.com
1 / 6

Vinterens kulde giver god anledning til at investere i nye støvler, som kan holde dine fødder varme og cool på samme tid.

Vi har samlet vores bud på de fem støvle-tendenser, du roligt kan investere i, hvis du vil gå stilfuldt igennem de næste måneder.

Psst ... 20 vinterjakker, som faktisk er varme

Slangeskind
2 / 6

Slangeskind

Fascinationen af slangeskind fortsætter vinteren over, og en støvlet pyntet i det vilde print giver hverdagsoutfittet en iøjnefaldende detalje.

Mango 449 kr.

Vandrestøvler
3 / 6

Vandrestøvler

Den praktiske vandrestøvle er måske vinterens største hit, og tendensen er så praktisk, at selv din mor vil godkende denne investering. Kombinér støvlen med fine kjoler for et råt udtryk.

Ganni 2.499 kr.

Løse støvleskafter
4 / 6

Løse støvleskafter

Den høje støvle med et løst skaft har fået et overraskende comeback i år, og kan bæres med flagrende nederdele eller et par bukser stoppet ned i støvlen.

Zara 649 kr.

Cowboystøvlen
5 / 6

Cowboystøvlen

Modeverdenens besættelse af cowboystøvler fortsætter ind i det nye år, og vil du ride med på bølgen, vælger du selv, om designet skal være som taget ud af Det Vilde Vesten eller bare have subtile western-referencer.

Fendi hos Net-a-porter.com ca. 7.089 kr.

Spidse snuder
6 / 6

Spidse snuder

Uanset om du investerer i en langskaftet støvle eller en kort støvlet, bør snuden være spids, ligesom vi så det i start 80’erne.

H&M 1.799 kr.