7 streetstyle-øjeblikke, der definerede 2018

Pangfarver, cykelshorts og nostalgiske tasker. Vi har samlet 2018's mest populære tendenser, som du formentlig har spottet i løbet af året

Årets største trends © Anna Stokland
1 / 8

2018 har været et begivenhedsrigt år – ikke mindst på modefronten, hvor vi har set mange iøjnefaldende og kreative tendenser på catwalken og i gadebilledet. Hvem husker ikke de stramme cykelshorts genoprejsning eller de små logotasker fra Dior og Prada, som fik stor opmærksomhed denne sommer?

Vi lister de største trends, som du sikkert selv har båret eller spottet i løbet af 2018.

Psst ... Her køber Kardashian-Jenner klanen vintage

Neonfarver © Anna Stokland
2 / 8

Neonfarver

Skriggrøn, pink og orange er bare nogle af de hidsige nuancer, der har lyst op i gadebilledet i år. Farverne har været at finde på alt fra tasker til solbriller og iøjnefaldende toppe.

Chunky sneakers © Anna Stokland
3 / 8

Chunky sneakers

De store sneakers blev kun endnu større i år, og det var særligt mærker som Balenciaga og Eytys, der gav os lyst til at hoppe med på den markante skomode.

Cykelshorts © Anna Stokland
4 / 8

Cykelshorts

Hvis du troede, at cykelshorts blev endeligt begravet tilbage i midt 90'erne, har årets gademode gjort denne overbevisning til skamme. De stramme sporty shorts er nemlig tilbage, og tendensen bliver formentligt kun endnu mere udbredt i 2019.

Nostalgi © Victor Jones
5 / 8

Nostalgi

I år fik alverdens kvinder samme impuls til at finde de gamle vintagetasker fra Dior og Prada frem fra gemmerne, og som sommeren skred frem, blev de små logotasker efterhånden allemandseje.

Smalle briller © Victor Jones
6 / 8

Smalle briller

Solbrillen kunne ikke blive smal nok i år, og var mere et statement end en egentlig beskyttelse i mod solens stråler, da mange af de smalle modeller knap dækker øjnene.

Plastic fantastic © Victor Jones
7 / 8

Plastic fantastic

Selvom plastik ikke er det mest miljøbevidste valg, blev det alligevel alles foretrukne materiale til både tasker, fodtøj og hårspænder i 2018.

Oversize blazere © Victor Jones
8 / 8

Oversize blazere

Blazere er langt fra et nyt item på modescenen, men i år så vi en bredere silhuet med markante skuldre og et ekstremt oversize fit.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev