Rihanna i smalle briller og skørt modetøj
© Wenn.com

Årets mærkeligste modetrends 2017

Husker du de skøre bukser i denim og uld, eller Acne Studios' hypede solbriller, som fik de fleste til at trække på smilebåndet?

2017 er ved vejs ende, og året i moden har budt på mange opfindsomme tiltag. Tænk bukser i utraditionelle materialer, små solbriller, farvet plast og nostalgiske tendenser.

Herunder lister vi årets skøreste modepåfund.

Psst ... Derfor skal du vælge sort tøj

The Matrix-brillen

Den smalle brille, også kendt som The Matrix-brillen, hører til i toppen over årets skøreste påfund. Brillen er nemlig helt og aldeles uklædelig, men selvfølgelig lykkedes det for Bella Hadid og Rihanna at få looket til at fungere.

Bella Hadid i smalle briller
© Wenn.com
Rihanna i hvide solbriller
© Wenn.com

Hårklemmen

Den store hårklemme, som de fleste af os nok husker som vores mødres foretrukne accessory i 90’erne, er blevet moderne igen. Og med lidt similisten og fine farver må vi indrømme, at hårklemmen anno 2017faktisk ser ret fiks ud.

Lakbukser

Lakbukserne kom allerede frem i 2016, men den skøre tendens fortsatte ufortrødent i 2017. De utraditionelle bukser kan sagtens se smarte ud, men besværet, der følger med de stramme og larmende lakbukser, gør dem en smule fjollede.

Sokkestøvler og sko

Sokkestøvlen har snart været her så længe, at selv de største skeptikere er blevet omvendt. Men hvis du tænker over konceptet, er det altså lidt skørt – uanset om der står H&M eller Balenciaga under sålen.

Maison Margiela-buksen

En kombination af jeans og uldbukser løber med prisen som 2018's mærkeligste modeitem, men ikke desto mindre er bukserne blevet spottet på flere forskellige streetstylestjerner.

Kurt Cobain-brillen

Kurt Cobains musikalske genialitet lever for evigt videre genenm Nirvanas sange, men i år blev hans smag i solbriller også genoplivet med et par solbriller fra Acne Studios. De hvide, ovale briller er stort set identiske med den model, musikeren ofte blev fotograferet med, og de blev hurtigt sommerens største solbrille-hit.