De 10 bedste modeblogs

Få shoppe- og stylingtips fra nettets fashionistaer

Modemedmere.blogspot.com © costume.dk
1 / 10

Modemedmere.blogspot.com

Den danske modeblog Modemedmere.blogspot.com giver dig stjerneoutfits, stylingtips og budgetfund. Her er alt, hvad modehjertet begærer, og du kan få stillet din sult efter budgetvenlige sko, links til andre fashion-hjemmesider og billeder af bloggeren Marias egne fine outfits.

Klik her, oplev bloggen

Anywho.dk © costume.dk
2 / 10

Anywho.dk

Stilrent og cool, er nøgleordene bag den danske modeblog Anywho.dk, som bliver styret af tre danske kvinder med stiletterne solidt placeret i modebranchen. Ingrid Munch er model, Stephanie Gundelach er designteknolog og stylistassistent og Elise Born er designteknolog. De dyrker en enkel og gennemført stil med oversize-denimskjorter, højtaljede pencilskirts, Converse-støvler og lakclutches

Klik her, og oplev bloggen

Velvet-snow.blogspot.com © costume.dk
3 / 10

Velvet-snow.blogspot.com

De to piger, Merete og Ditte, deler denne blog, hvor pailletter, pels og frynser bliver budt hjerteligt velkommen. Pigerne klæder sig ekstravagant i hverdagen og det er en fryd at se, hvad de finder frem i klædeskabet, og hvad de finder af inspirerende fund i de danske butikker og internationale netshops.

Klik her, og oplev bloggen

Fierceogfattig.blogspot.com © costume.dk
4 / 10

Fierceogfattig.blogspot.com

Den danske blog er et meget fint og personligt univers, hvor du bliver trukket med ind i bloggeren Kias hverdag og fester. For eksempel viser hun med fotografier, hvilke bøger og magasiner hun har liggende på sit natbord, hvilket tøj hun har på, når hun spiser frokost hos svigermor, og hvordan solen giver hende lyst til at gå i pang-farver.

Klik her, og oplev bloggen

Haarnaalen.blogspot.com © costume.dk
5 / 10

Haarnaalen.blogspot.com

Den danske blogger Astrid P har en fin ironisk tone, som du bliver i godt humør af. For eksempel skriver hun: "Dog har mutti i dag taget action - at hive Astrid (med morgenhår og mascaraklump i hver øje) med til Aars- først genbrug, hvor man fik fin pudderrosasomething skjorte, som faktisk er rigtig fed, når den kommer på." Hun blander highfashion med budget- og loppefund.

Klik her, og oplev bloggen

Am-lul.blogspot.com © costume.dk
6 / 10

Am-lul.blogspot.com

Du kan gå hen at blive helt lyksalig, når du klikker dig vej frem til den spanske blogger Gala Gonzalez's blog. Hun mikser et væld af stilarter og når altid frem til et overbevisende resultat. Oversized sort tøj fra top til tå den ene dag, og plisseret nederdel og feminin uldtrøje den næste.

Klik her, og oplev bloggen

Stylebubble.typepad.com © costume.dk
7 / 10

Stylebubble.typepad.com

Engelske Susie Bubble, som står bag bloggen, giver dig et optimistisk indblik i modens forunderlige verden. Hun bruger grønne flæser, neongule bukser og karrygul kjole med strutskørt. Hun ved alt, hvad der er værd at vide indenfor fashion og henviser dig for eksempel til loppemarkeder, upcoming designere og vintagebutikker rundt om i verden.

Klik her, og oplev bloggen

Fashiontoast.com © costume.dk
8 / 10

Fashiontoast.com

Rumi Lenoras stil emmer af overskud og luksuriøs legesyge. Fotografierne, som oftest er af hende, er smukke, nærmest kunstneriske, og taget i Californiens støvede lys. Hendes outfits giver udtryk for hendes rebelske facon. Med grå gamacher, kort bikerjakke og tårnhøje stiletter med nitter og leopardskjorte indtager hun din skærm og serverer fantastisk inspiration for dig.

Klik her, og oplev bloggen

Weebirdy.com © costume.dk
9 / 10

Weebirdy.com

Den ultimative blog at tjekke ud, før du skal på forlænget weekend til London. Her får du insidertips fra en australier, der er flyttet til Englands hovedstad. Du kan søge efter de fineste små butikker, efter område og ikke mindst, hvor du kan købe en halskæde med den engelske dronnings ansigt på.

Klik her, og oplev bloggen

Gofugyourself.com © costume.dk
10 / 10

Gofugyourself.com

Vil du gerne vide, hvad der sker i Hollywood og trænger du til at grine igennem, er denne blog et virkeligt godt bud. De to amerikanske bloggere, der står bag, er ikke bange for at dele verbale øretæver ud til stjernernes valg af outfits.

Klik her, og oplev bloggen