Efterårets store skotendens.
© Anna Stokland

De elegante sko, som er oplagte til både hverdag og fest

De knælange støvler er en af sæsonens største tendenser, når det kommer til fodtøj. Skal du også på jagt efter et par?

Efteråret er for alvor kommet, og det er tid til at finde det varmere fodtøj frem. En af denne sæsons helt store skotendenser er de knælange støvler - eller de langskaftede støvler, som de også kaldes.

De knælange støvler er langt fra en ny tendens, men har været været et tilbagevendende fodtøj i vores skoskabe gennem de seneste år. På modehusenes efterår/vinter-catwalks var de langskaftede støvler atter på dagsordenen, og denne gang i et hav af forskellige farver og modeller – lige fra de højhælede versioner som hos Hermès til dem med chunky gummisål fra Ganni.

Style de langskaftede støvler til en af sæsonens flotteste kjoler til festlige lejligheder, eller brug dem til hverdag med par klassiske jeans, en blød striktrøje og en lækker overgangsjakke.

Uanset om du leder efter et par vandtætte støvler, et par over knee-støvler eller et par i en metallisk farve, kan du med garanti finde det blandt de store modehuses kollektioner og på highstreetbutikkernes hylder. Vi har herunder samlet en række af vores favoritter.