Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nylon tendensen hitter denne sæson. © Emili Sindlev

Denne cool 90'er-tendens er atter tilbage i modebilledet

Det ikoniske årti har endnu en gang meldt deres ankomst på catwalkene og i gadebilledet.

Allerede tilbage i 1980'erne præsenterede Prada deres første rygsæk i det tykke gabardine-nylon, da Miuccia Prada blev en del af familievirksomheden. Tekstilet, som var med til at ændre den traditionelle opfattelse af luksus, blev hurtigt til deres signatur-tekstil – og i dag er nylon nærmest blevet synonym med 1990'ernes mode.

I 2019 lancerede Prada så en capsule-kollektion, hvor mange af deres nylon-klassikere blev genskabt i deres nye, bæredygtige re-nylon-tekstil. Deres klassiske signatur-tekstil blev hypet på ny – og især deres 'Messenger'-taske blev startskuddet på en nylon-tendens, som nu fylder mere og mere i gadebilledet.

Selvom nylon-tekstilet ikke var det, der dominerede mest på Fall/Winter 2021-catwalkene – lige med undtagelse af Ganni og Lovechild herhjemme – har det nemlig fundet vej til både gadebilledet og Instagram hos blandt andre Emili Sindlev. Og mon ikke, at dette kun er starten på en nylon-tendens, som vi kommer til at se endnu mere til i fremtiden?

Sådan styler du din hvide kjole denne vinter.

GANNI
Kjole i nylon
1.599 kr.

Nylon tendensen hitter denne sæson.

PRADA
Skuldertaske i nylon
11.000 kr.

Nylon tendensen hitter denne sæson.

PRADA
Scrunchie i nylon
ca. 1.410 kr.

Nylon tendensen hitter denne sæson.

LOVECHILD
Lang jakke i nylon
2.600 kr.