Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Anna Stokland

Denne farve vil dominere resten af 2018

De traditionelle efterårs- og vinterfarver må vige pladsen for en nostalgisk nuance fra 90’ernes ravemiljø

Hvor sommerens farveskala var domineret af sarte pasteller, skal der skrues op for farvestyrken til efteråret, hvor technofarver spiller en dominerende rolle med referencer til 90’ernes ravemiljø og materialer som plastik og neopren.

En af neonnuancerne har allerede vist sig som den mest populære, da både kendte og streetstylestjerner omfavner den giftige grønne farve, der har fundet vej til tøj såvel som tilbehør.

© Prada AW18 / Anna Stokland

Neonfarverne, og i særdeleshed den neongrønne, havde en fremtrædende plads i Prada og Maryam Nassir Zadehs AW18-kollektioner og i august fandt farven vej til stjerneland, da Kim Kardashian West bar en neongrøn latexkjole fra Atsuko Kudo og Blake Lively blev spottet i et Versace-jakkesæt i samme nuance.

© Louis Vuitton / Instagram / @blakelively

Søger du på #slimegreen på Instagram vil du opdage, at den dominerende farve også har fundet vej til sociale medier, og fast fashion-kæder som Zara er ligeledes hoppet med på bølgen og præsenterer prisvenlige neonfund til de modige.

Vi anbefaler at parre farven med sort eller marineblå, så udtrykket ikke bliver for poppet. Herunder har vi samlet lidt slimgrønne fund, så du kan komme godt fra start ...

Sko, Asos 263 kr.

Strik, Zara 299 kr.

Clutch, Prada hos Mytheresa.com ca. 4.850 kr.

Kjole, Samsøe & Samsøe 1.400 kr.

Nederdel, Topshop ca. 240 kr.

Sneakers, Adidas hos Asos.com 753 kr.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev