© Chloé

Denne fine tendens gør dig klar til foråret

Foråret er godt i gang – og det skal også afspejle sig i vores garderober ifølge designerne.

Forårets farveskala er alt andet end afdæmpet, men er du ikke helt klar på at hoppe i farver som pink, orange og gul, er der alligevel håb for at være med på en af sæsonens største farvetrends.

Selvom mange af designerne denne sæson slår et slag for de vilde farver, er der nemlig også en lang række modehuse, som går i den modsatte grøft: Det rene hvid-fra-top-til-tå-look har nemlig sneget sig ind i flere af forårets og sommerens kollektioner.

Har du også lyst til at gå all in på det hvide outfit, som er perfekt til den kommende lyse og solrige sæson, så gå efter et minimalistisk udtryk som hos blandt andre The Row og Max Mara – eller som hos Valentino, der viser, at et klassisk hvidt jakkesæt er et perfekt valg til sæsonens fester. Er du mere til det boheme-inspirerede look, præsenterer Chloé også et fint og afslappet forårsoutfit, mens Givenchy og Sportmax viser, hvordan hvidt på hvidt kan styles i et ultrafeminint look.

Der er altså noget for enhver smag, når det kommer til forårets fineste tendens – fra kjoler til suits og nuancer lige fra knækket til kridhvid er nemlig repræsenteret blandt modehusene.