© josephinebredsted

Denne hypede stil er måske sæsonens mest uventede

Har du også bemærket, at flere og flere iklæder sig et helt bestemt item?

Du kender nok den bløde og varme fleecejakke, som måske mest af praktiske årsager hang i garderoben gennem hele din barndom. Men havde du nogensinde troet, at du skulle investere i en udgave for at være med på en af tidens hypede tendenser?

Det er utvivlsomt en af de tendenser, som vi ikke havde spået ville vende tilbage, men som ikke har været til at komme uden om i 2020.

Jakken og vesten i fleece-materiale, der nok mest er forbundet med gåture i skoven, vandeture eller skiture, er ikke længere udelukkende forbeholdt pulserende udendørs aktiviteter – den har nemlig fundet vej til gadebilledet og til garderoberne hos flere it-kvinder.

Helt specifikt kan vi takke mærker som Patagonia og The North Face, der førhen primært har leveret outdoor-beklædning, men som efterhånden er blevet lige så anerkendte inden for mere brugbare hverdagstrends, for, at vi igen kan iklæde os fleecetrøjen. Begge mærker har nemlig leveret nogle af sæsonens mest hypede eksemplarer.

Og måske vi ikke har set det sidste til jakken, der taler sig ind i 2020's behagelige tendenser, for med anden lockdown er vi nok ikke helt færdige med de bløde og komfortable klæder.

Både Patagonias karakterstiske hvide og vamsede fleecetrøje er udsolgt flere steder, og ligeledes har The Norh Faces modeller, som både Bella Hadid og Hailey Bieber er blevet spottet i, længe været svære at få fingrene i. Nu har flere highstreetmærker selvfølgelig kastet sig ud i deres fortolkning af jakken, hvor det også er de praktiske detaljer, der præger modellerne.

Fleecetrøjen er ikke det eneste stykke tøj, som flere modebrands har givet sig i kast med fra outdoor-stilen. Vi kan efterhånden heller ikke komme uden om, at også trek-bukserne a la de khakigrønne Fjällräven-bukser, de vandre-lignende støvler, som særligt Ganni mestrer, og ikke mindst sneakers med vandre-lignende referencer, ført an af outdoor-mærket Salomon, har indtaget modebilledet.

Fleecetrøjen er blot endnu en tilføjelse i rækken af items, der taler sig ind i en tendens til, at praktisk og behagelig påklædning har indtaget gadebilledet, hvor også sportstøj og sweatsuits har opnået status som hverdagstøj.

Tiltaler tendensen dig, kan du nedenfor shoppe et par seje udgaver af fleecejakken, der vil give dit outfit et sporty og cool udtryk – og samtidig vil give dig et ekstra varmt lag til de kolde dage.