© H&M

Denne strik vil overtage vores garderober til foråret

Selvom temperaturerne langsomt begynder at stige, er vi ikke helt færdige med denne strik, som er perfekt til den kommende sæson.

Selvom vejret efterhånden tillader, at vi kan begynde at iklæde os andet end tykke striktrøjer, betyder det heldigvis ikke, at strik er helt ude af billedet. Der er faktisk særligt én strik, du med fordel stadig kan have liggende forrest i dit skab.

Modehuse som Chanel, Sportmax og Chloé beviser nemlig med deres SS21-kollektioner, at vi langt fra er færdige med cardiganen. Et gennemgående karakteristikum hos de cardigans, vi ser hos modehusene, er, at farvevalget hører til i den lyse ende af farveskalaen, og på den måde tilfører den klassiske strik et elegant og let udtryk til dit forårslook.

Håndplukket til dig

Mens du hen over vinteren muligvis brugte din cardigan over en varm bluse, kan du på de lunere forårsdage blot nøjes med at style den til en t-shirt eller en tynd skjorte. Når vejret byder på endnu varmere temperaturer, kan du også blot style den med en top eller en bh under, så den flotte dybe udskæring kommer til sin ret, ligesom det gjorde sig gældende i vinterens cardigan-trend.

Du kan hente inspiration til, hvordan du kan style din cardigan i den kommende sæson, hos blandt andre Jeanette Madsen, kreativ direktør hos Rotate Birger Christensen, og stylist Monikh Dale, som begge bruger deres cardigans som overdele med bar hud under.