© Lucy Williams X Missoma

Det her er sommerens store smykketrend

Og du kan få fingrene i smykket for nærmest ingen penge.

Den er god nok, ankelkæden er tilbage i modebilledet.

Måske minder smykket dig mest om charterferien, hvor du købte ankelkæder i alt fra snore til fine perle i diverse souvenirforretninger. Denne sommer er ankelkæden tilbage – og det er ikke kun på stranden til dine klipklappere.

På SS20-catwalks hos blandt andre Bottega Veneta og Versace kunne den underspillede smykketrend nemlig spottes i elegant forening med høje stiletter.

Uanset om du er til den fine kædeudgave, der kan tilføre dit look et elegant og eksklusivt udtryk, eller du mere er til de afslappede budgetvenlige udgaver i reb, skaller eller andre naturlige materialer, kan du være med på moden.

Og hvis du selv giver dig i kast med at flette eller sno en hjemmelavet ankelkæde – måske med lidt sten eller skaller fra stranden – kan du på fin, hjemmelavet og budgetvenlig vis påføre dig trenden.

Netop i de varmere måneder er ankelkæden et fint og feminint touch til dine bare ben, hvor kæden bliver endnu tydeligere og kommer endnu mere til sin ret.

Tag et kig på Lucy Williams, der opnår et elegant udtryk med en fin kæde i guld, eller på Bella Hadid, som på fin og sommerlig vis tilfører sit outfit et feminint udtryk ved at tilsætte en perlebesat ankelkæde.

Hvis du vil bruge din kæde til sko, der kræver en strømpe, kan du også style din ankelkæde uden på dine sportsstrømper. Det vil give dig et mere cool, men samtidig feminint udtryk.

For et mindre eksklusivt og mere afslappet udtryk kan du vælge udgaven, der giver associationer til ferie og strand, og som vil tilføre dit look en sommerlig vibe.

Nedenfor kan du shoppe forskellige udgaver af trenden.