© Sophia Roe

Dette bliver muligvis en af 2022's mest omdiskuterede tendenser

Det er nok ikke alle, som er glade for et gensyn med denne 00'er-beklædningsdel.

Hvis man følger med i de internationale modeuger, er det næppe gået ens næse forbi, at en af det kommende forårs tendenser allerede nu har vakt mange forskellige holdninger. Der var nemlig ren nostalgi på menuen, da Miu Mius modeller trådte ud på catwalken under modehusets SS22-kollektionsfremvisning iført en af 00'ernes mest velkendte tendenser: den lårkorte og lavtaljede mini-nederdel.

Miu Miu var ikke ene om sætte nederdelen på dagsordenen på ny: I SS22-kollektionerne hos modehuse som Prada, Missoni og Fendi kunne skørterne heller ikke blive korte nok. Også i gadebilledet har vi set mini-nederdelen i flere forskellige versioner denne vinter – og sammenlagt med ovennævnte designeres nye fokus på beklædningsdelen er det måske nu, at du skal hoppe med på tendensen til den kommende sæson.

Selvom nederdelen med dens korte længde umiddelbart ikke synes som det oplagte valg i de kolde måneder, kan den let styles til vinter med et par tykke strømpebukser og enten et par chunky støvler eller fine ballerinaer – ligesom Sophia Roe, der giver mini-nederdelen et cool twist med kabelstrikkede strømpebukser.