© KIMBERLY QUIROSS

Dette er 2021's måske mest hypede taskebrand

Brandets populære tasker bliver udsolgt på under 2 minutter. Kender du mærket, som alle taler om lige nu?

Har du også bemærket de farverige, firkantede tasker, der er dukket op overalt i gadebilledet og på Instagram det seneste års tid? Telfar er navnet på brandet, hvis tasker er blevet et musthave denne sæson – og mens flere andre virksomheder er blevet økonomisk hårdt ramt af det seneste halvandet års begivenheder, er historien en helt anden, når det kommer til det populære taskebrand.

Manden bag Telfar er den libanesisk-amerikanske designer Clemens Telfar, der startede sin karriere som designer tilbage i 2005. Taskerne har været i produktion siden 2014, men det er først nu, at brandet for alvor har slået igennem i modebilledet – blandt andet hjulpet godt på vej af kendisser som Oprah Winfrey, Dua Lipa og Bella Hadid, som alle er blevet spottet med en af brandets tasker over armen.

Hypen omkring Telfar er endda så voldsom, at taskerne bliver udsolgt, få minutter efter at de bliver lanceret på brandets hjemmeside. Det gør det også tæt på umuligt at få fat i en af de flotte tasker, der fås i tre størrelser – en lille skuldertaske, en medium shopper og en stor tote-taske – samt et væld af fine farver som kobber, elektrisk blå, solgul og mintgrøn.

På trods af, hvor svært det er at købe en af Telfars tasker, er et af brandets fokuspunkter, at taskerne skal være tilgængelige for alle – noget, der kommer til udtryk med sloganet: 'Not for you – for everyone'. I dét ligger også, at kollektionen er unisex og dermed 'for alle', ligesom priserne er en smule mere overkommelige, end det har været tilfældet med flere af de seneste års it-tasker: Priserne hos Telfar starter ved 940 kroner for den mindste model og går op til 1.562 kroner for den største.

Alle tasker er lige nu udsolgt, men der kommer løbende nye på Telfars website – så det er bare om at holde godt øje og være hurtig på tasterne, når webshoppen bliver fyldt op igen. Alternativt kan du søge på hjemmesider som Vestiaire Collective, hvor du kan finde vintage og secondhand tasker fra private sælgere.

Håndplukket til dig