Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

hmgoepprod-4 © H&M

Dette er måske sommerens mest behagelige sandaltendens

De behagelige sko kan både bruges hjemme og på kontoret. Skal du have fat i et par?

Fra de behagelige højhælede sko til velcrosandalerne, du måske havde tilbage i din barndom. Sommerens sandaltrends spænder bredt, og særligt én type sandal skiller sig markant ud som sæsonens muligvis mest komfortable: nemlig de bløde slippers.

De komfortable sandalers indtræden i modebilledet er godt hjulpet på vej af modehuset Balenciaga, der tog de komfortable sandaler til helt nye højder i deres SS21-kollektion, hvor de præsenterede et par fluffy, pelsbesatte slippers. Også Simon Miller viste et par slippers i frotté-lignende materiale i deres SS21-kollektion.

Der er altså noget, som tyder på, at vi ikke har set det sidste til tendenserne med fokus på komfortable outfits, som siden lockdown har domineret alt fra tøj- til skomoden.

Er du ikke til det pelsede look, kommer de behagelige sandaler også i versioner, som minder mere om de klassiske H2O-badesandaler samt modeller i læder, som kan synes en anelse mindre hjemmesko-agtige.

Er du vild med trenden, der er lige så cool, som den er behagelig, har vi nedenfor fundet en række slippers, så du selv kan hoppe med på en af sæsonens mest behagelige skotendenser.

hmgoepprod-3

H&M
Sorte slippers
179 kr.

P00596758

GIA x PERNILLE TEISBÆK hos Mytheresa.com
Slippers med for
2.790 kr.

87097140_05_B

MANGO
Quiltede slippers
199 kr.

Skærmbillede-2021-08-02-kl.-10.03.42

BIRKENSTOCK 1774 x CSM
Lædersandaler
2.900 kr.