Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Tern er en af sæsonens tendenser. © Anna Stokland

Dette klassiske mønster hitter igen i modebilledet

Måske har du allerede et ternet item i garderoben? Så er det tid til at finde det frem fra gemmerne – de tidløse tern er nemlig atter en del af modebilledet denne sæson.

Det ternede mønster har længe haft en plads i vores garderober, men har i nogle sæsoner fyldt mere i modebilledet end andre – og nu er det tidløse mønster endnu engang tilbage i modebilledet. Det slog flere danske og internationale modehuse og brands som for eksempel Jil Sander og No. 2 fast på FW21-catwalkene, hvor de præsenterede hver deres bud på, hvordan denne sæsons tern skal se ud.

Store, små, klassiske og i forskellige farver. Tern kommer i et uendeligt antal variationer denne sæson, så der er helt sikkert en version, der vil falde i din smag. Gå efter tern i brunlige nuancer, hvis du ønsker et klassisk og tidløst udtryk, eller ifør dig farvede tern for et sjovt twist. Hop i tern fra top til tå, eller udvælg et enkelt item som en oversized blazer, et par herreinspirerede bukser eller en varmende uldfrakke.

Tern er en af sæsonens tendenser.

ACNE STUDIOS
Halstørklæde med tern
1.800 kr.

Tern er en af sæsonens tendenser.

ZARA
Ternet blazer
549 kr.

Tern er en af sæsonens tendenser.

GANNI
Bukser med tern
1.399 kr.

Tern er en af sæsonens tendenser.

BAUM UND PFERDGARTEN
Kort jakke med tern
3.699 kr.