© Anna Sarlvit

Dette tidstypiske item sætter prikken over i'et på ethvert outfit

Y2K has come to stay. Vi har samlet 8 boleroer, der kan pifte de fleste looks op – og så er de ovenikøbet utroligt komfortable at have på.

Y2K has come to stay – hvilket i dette tilfælde er utroligt belejligt, da denne tendens både er praktisk, (til tider) budgetvenlig og enormt stilfuld. Vi retter endnu engang blikket stift mod perioden i slutningen af 90'erne og starten af år 2000, da en lang række tendenser fra denne periode netop nu blomstrer i modebilledet.

Den internationale catwalk har budt på flere determinerende statements, der for alvor har puffet Y2K-bevægelsen i gang. Blandt andet da Versace sendte Paris Hilton på catwalken ved SS23 iklædt hot pink, diadem og rhinsten – eller da Dolce&Gabbana ved selvsamme modeuge i Milano havde designet den smukkeste krystaludsmykkede bolero.

I øjeblikket er 2-piece toppene fra Gabi Gamél, der består af en bolero og en tube top, at se overalt på Instagram og i gadebilledet. Boleroen findes både i high street og high end-kategorien, og den er dermed relativt tilgængelig uanset budget. Dette kommer også til udtryk nederst i artiklen, hvor vi har samlet otte af de fineste boleroer.

Håndplukket til dig