© ANNA STOKLAND SS21

Dine lavtaljede jeans fra 00'erne er tilbage

De både elskede og hadede jeans er en af 2021's seneste tendenser. Måske har du selv haft et par?

Der er mange tendenser fra 00'erne, som vi aldrig troede, at vi skulle få et gensyn med. Alligevel ser vi gang på gang, hvordan hidtil glemte items fra perioden atter indtager modebilledet: Alene i år gælder det blandt andet den tydelige g-streng, mavekæden og Juicy Couture-sweatsuitet.

Nu er turen så kommet til en anden kending fra 00'erne: nemlig de lavtaljede jeans.

Jeansene, der er kendetegnet ved at sidde et godt stykke under navlen, så dagens lys for over 20 år siden, hvor tidens store kendisser som blandt andre Britney Spears og Paris Hilton var frontkvinder for tendensen. De lavtaljede jeans blev i tiden især stylet med crop tops i pang-farver for at vise så meget af maven frem som muligt.

I dag ser vi de nostalgiske jeans i en nyfortolket udgave, hvor de i stedet for at have en tætsiddende pasform i stedet kommer i baggy, oversized versioner – gerne stylet til en minimalistisk top i rolige nuancer.

Mens det i 00'erne var blandt andre Diesel, Miss Sixty og G-star, som stod bag designet på tidens mest hypede lavtaljede jeans, er det i 2021 brands og modehuse som Maison Margiela, Citizens of Humanity og Saint Laurent, der giver deres bud på de lavtaljede bukser – og vi har allerede nu spottet tendensen på blandt andre modellerne Bella Hadid og Vittoria Ceretti.

Hvis du ikke lader dig skræmme af at bringe et lille stykke af 00'erne tilbage i din garderobe, har vi herunder samlet en række bud på tendensen.

Håndplukket til dig