© Emili Sindlev

Disse farver vil dominere din garderobe denne sæson

Der er skruet op for farverne i sæsonens forårs- og sommerkollektioner. Er du klar til at lade din garderobe overtage af disse iøjnefaldende farver?

Med forårets komme begynder vi så småt at kunne se frem til flere solskinstimer, farverige blomstermarker i fuldt flor og ikke mindst en lettere påklædning. Og det ligner også, at det er disse sommerlige vibes, der har smittet af på forårets og sommerens kollektioner.

Selvom sæsonens SS21-kollektioner blev præsenteret under en modeuge, der bød på en noget anderledes og mere digital dagsorden, lader det ikke til, at det har taget modet fra modehusene. Man kan roligt sige, at modehusene denne sæson har ladet sig inspirere af en vis forårs- og sommeroptimisme – flere SS21-kollektioner er nemlig domineret af en vild, iøjnefaldende og humør-løftende farvepalette.

Er du klar til at lade din mørke vintergarderobe overtage af farver som neongrøn, orange og pink?

Nedenfor kan du få et overblik over en række af de farver, der vil dominere sæsonens kollektioner.

Orange

Den varme orange farve er et perfekt match, når sommergløden viser sig. Farven er både tidløs og samtidig udfordrende. Gå enten med et outfit bestående af orange fra top til tå som hos Sportmax og Acne Studios, eller tilsæt blot et enkelt item som en jakke eller en skjorte i den varme farve til dit look.

Neongrøn

Neonfarver er generelt på tegnebrættet denne sæson, og den vilde neongrønne farve, der tenderer til gul, er også på repertoiret, hvis vi kigger til modehusene. Du kan enten gå efter den helt neon-agtige udgave som hos Balmain eller den mere afdæmpede udgave som hos Jason Wu. En top i neongrøn er eksempelvis et cool inspark til enten blå jeans eller under en grå habit.

Pink

De pink og lyserøde nuancer er overalt denne sæson. Hvis du tør, kan du med fordel bevæge dig ud i den helt pink nuance, som særligt hos Chanel er en gennemgående farve i SS21-kollektionen. Alternativt kan du skrue ned for styken og gå med de mere afdpæmpede lyserøde nuancer som hos Isabel Marant. De to modehuse beviser, at vi nemt kan style pink og lyserød på cool vis.

Gul

De gule farver kommer denne sæson i alt fra den intense og seje solskinsgule nuance som hos Prada til en elegant pastelgul som hos Acne Studios. Uanset om du blot går med et enkelt item i gul, eller om du har mod på at iklæde dig et helt outfit i farven, kan de gule toner kun få dig i forårs- og sommerhumør.

Lilla

Den seje og samtidig sofistikerede lilla farve, vi ser denne sæson, går lige fra den blålilla til den mere magenta-lignende farve. Et lilla outfit kan give dig et både elegant og samtidig eksklusivt look og er derfor en oplagt farve til finere anledninger. Gå her efter et sæt a la Prada eller en sej sommerkjole som hos Sportmax.

Lyseblå

Den elegante lyseblå nuance er en nem måde at tilføre dit outfit lidt farve, hvis du ikke er til de helt vilde farver – og måske har du endda mod på at vælge et helt outfit i lyseblå? Alt efter silhuet og materialevalg kan den lyseblå farve både tilføre dit look et sejt udtryk som hos Max Mara eller et mere elegant og florlet udtryk som hos Chloé. En dejligt let og lys sommerfarve.