© Pernille Teisbæk

Disse klipklapper til 135 kroner vil muligvis blive dine mest brugte sandaler denne sommer

De seje sandaler, der førhen var forbeholdt strandturen, er igen i år en uundgåelig del af gadebilledet.

Sommeren byder som altid på en lang række seje skotendenser, som er karakteristisk for sæsonen, og i år finder du alt fra clogs til højhælede sko blandt de største trends. Dog er der en helt bestemt tendens, som lader til at gå igen sommer efter sommer – og der er god sandsynlighed for, at du allerede ejer et par.

Det er de velkendte klipklapper fra Havaianas, som mange nok allerede har en udgave af til sommernes strandture, der igen i år er et hit på stranden såvel som i gadebilledet. Til trods for sine badetur-associationer er sandalerne blevet et hit verden over til hverdagsoutfittet, og det er der en god grund til.

Klipklapperne kommer nemlig i en bred vifte af forskellige farver med forskellige remme og ikke mindst sålehøjder. Derfor er der rig mulighed for at finde netop dét par, der passer til din garderobe. Desuden kan du bruge sandalerne til alt fra suits til sommerkjoler, hvor de tilfører dit outfit et afslappet og casual element.

Nedenfor kan du samle lidt inspiration til, hvordan du styler dine Havaianas til hverdagsbrug.

De prisvenlige sandaler er både praktiske og anvendelige til næsten alle anledninger, og nedenfor kan du se et lille udvalg af vores favoritter fra Havaianas. Mon ikke du kan finde et par, der falder i din smag?