© @hannamw

Disse sandaler fra vores barndom er tilbage

Har du allerede et par? Så kan du godt finde dem frem igen denne sæson.

Hvis ikke du husker dem fra sidste sæsons sandal-tendenser, kender du dem med garanti fra din barndom – og nu er de tilbage på både catwalken og i gadebilledet. Det er selvfølgelig velcro-sandalen, vi igen denne sæson ikke kan komme udenom.

Sandalen, der forener udtrykket fra dine barndomssandaler og trekking-sandalen, er et af de mere praktiske og velsiddende valg, når det kommer til sommersandaler. Til forskel for en række af sæsonens øvrige sandal-tendenser sidder sandalerne nemlig godt fast på foden, og de ser derfor ikke bare cool ud, men duer også til en lang gåtur i sommersolen.

Sandalerne kommer i mange forskellige udgaver, blandt andet en chunky version i læder, som tilfører dit outfit et stilfuldt udtryk. Er du til et mere afslappet look, kan du gå efter udgaven med en let gummisål og dekorative stofremme i en fin sommerfarve som beige eller hvid.

Er du i tvivl om, hvordan du kan style dine sandaler til både fest og hverdag, kan du nedenfor tage et kig på influencerne Brittany Bathgate og Pernille Teisbæk, der mestrer sandal-tendensen til perfektion. Om det er til en fin slip-kjole, en cool habit eller en kort aftenkjole, vil sandalerne give dit look karakter.