© Emili Sindlev

Efterårets farverige tendens løfter dit humør

Er du vild med farver? Så vil efterårets gladeste tendens uden tvivl falde i din smag.

Optimisme og en bred, øjnefaldende farvepalet er nøgleord, når det gælder efterårets tendenser. De glade farver er repræsenteret i fuldt flor på catwalken, og highstreetbutikkerne begynder også at følge trop.

På catwalken er det særligt modehuse som Bottega Veneta og Prada, der fører an med de vilde farver, som bestemt ikke ligger i den afdæmpede ende af farveskalaen. I modehusenes Pre-fall 2021- og Autumn/Winter 2021-kollektioner har de nemlig kastet sig ud i farver som skriggul, turkis, postkasserød og kongeblå.

Har du mod på det, så gå efter et look i klare farver – enten i én iøjnefaldende farve eller ved at udforske color-blocking-tendensen, hvor du klæder dig i forskellige items i kontrasterende farver i et og samme outfit. Tag eventuelt et kig på Emili Sindlev, som mestrer color-blocking til fingerspidserne.

Alternativt kan du skabe et mere afdæmpet look ved blot at bruge ét key item i en af de optimistiske farver, som kan agere blikfang – lidt ligesom hos Prada herunder, der har sat en fremtrædende grøn jakke sammen med accessories i rolige farver.

For yderligere inspiration, kan du tage et kig på kvinder som Blanca Miró, Hanna Stefansson og ikke mindst Trine Kjær, der allesammen formår at få alle regnbuens farver ind i deres garderober på gennemført vis.

Så selvom efterår betyder køligere og mørkere dage, kan vi glæde os over den optimistiske tendens, som kan lyse selv den mest grå dag op. Nedenfor kan du se og shoppe en række farverige fund, så du selv kan få et par farverige og optimistiske items ind i din efterårsgarderobe.