© Homme Girls

Er dette item fra herregarderoben en ny trend blandt kvinder?

Først var det den herreinspirerede habit, der blev en del af mange kvinders garderobe. Nu er turen måske kommet til dette item fra herregarderoben.

Et helt særligt item er flyttet ind i garderoberne hos flere kvinder. Og selvom det er velkendt fra herregarderoben, er det – indtil videre – mere atypisk i kvinders garderobe. Det er de herreinspirerede boksershorts, der er tale om.

Det er langt fra første gang, vi ser en trend, der traditionelt set hører herremoden til, indtage kvinders garderobe. Med suitet, der efterhånden er en lige så fast bestanddel af kvinders garderobe som mænds, blev det klart, at skellet mellem, hvad der hører sig henholdsvis den kvindelige og den mandlige garderobe til, er blevet udvisket.

Hos brands som Homme Girls, Skims og High Rack kan du anskaffe dig forskellige udgaver – lige fra de løse shorts med pyjamas-karakter til de stramme mere undertøjs-lignende udgaver.

Hvis du også synes, at den nye trend ser behagelig ud, kan du tilføre dit outfit et cool udtryk ved at lade elastikkanten komme til syne over kanten på dine bukser. På den måde tilfører du en cool detalje, der giver dit look et maskulint og sexet udtryk.

Vi er spændte på, om vi kommer til at se endnu mere til shortsene i fremtiden.

Nedenfor har vi samlet nogle fine og cool udgaver til dig.