Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Screenshot-2021-02-18-at-14.14.46 © Adidas Originals

Forårets sneakers har det perfekte retro-look

De cool sneakers er for alvor vendt tilbage i modebilledet og er det perfekte match til forårsgarderoben.

Når modehusene skal skabe nye kollektioner, er det ikke ualmindeligt, at de skæver til forgangne årtiers mode for inspiration. Det har gennem de seneste år givet nyt liv til blandt andet 70'er-inspireret hækleri og patchwork, det berygtede velour-suit i bedste 00'er-stil og ikke mindst store kraver a la 80'erne.

Nu er turen kommet til skotøjet, hvor en klassiker tilsyneladende har fået en genopstandelse: nemlig high-top-sneakerne, der lige nu er at spotte overalt i modebilledet.

High-top-sneakers blev oprindeligt introduceret som basketball-sko allerede tilbage i 1960'erne, men blev et par årtier senere gjort til allemandseje med lanceringen af Nikes Air Jordans i 80'erne. Siden har skoene med de høje ankler været inde og ude af modebilledet ad flere omgange – og denne sæson er skoene blevet fortolket af modehuse som Celine by Hedi Slimane og Isabel Marant, hvis varianter tilføjer din forårsgarderobe et cool retrosporty udtryk.

High-top-sneakerne er også at spotte på Instagram – blandt andet hos Kim Kardashians stylist Veneda Carter samt stylist og influencer Emili Sindlev, der hver især viser, hvordan de cool sko er det perfekte match til både et afslappet outfit med løstsiddende jeans og en kjole.

Vil du også hoppe med på tendensen, har vi fundet nogle af sæsonens sejeste high-top-sneakers, som vil være den perfekte tilføjelse til din forårsgarderobe.

Adidas high top sneakers

ADIDAS
High-top-sneakers
ca. 599 kr. (før: 749 kr.)

Isabel Marant high-top-sneakers

ISABEL MARANT
High-top-sneakers
ca. 3.346 kr.

Chloé high top sneakers

CHLOÉ hos Farfetch.com
High-top-sneakers
3.946 kr.

Nike high top sneakers til kvinder

NIKE hos Zalando.dk
High-top-sneakers
779 kr.