Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gummistøvler damer ganni

Formidable gummistøvler, som faktisk er pæne

Gummistøvler er en investering, du vil blive glad for til både sommer og vinter. Få et overblik over de bedste og flotteste gummistøvler på markedet her.

Cool gummistøvler

Efteråret er på vej, og sandalerne skal snart lægges på hylden. Men inden vi finder vinterstøvlerne frem, kan det være en god ide at investere i et par gummistøvler. Og ja, indrømmet – gummistøvler er måske ikke det mest ophidsende køb, og de fylder i skoskabet. Til gengæld vil du elske dem, når de først er købt, og så er de altså svære at undvære i regnfulde Danmark. Hop i et par korte, chunky eller klassiske gummistøvler og kombiner dem med en lækker overgangsjakke - så er du klar til efteråret.

Mange forbinder måske gummistøvler med kedeligt vejr og mærker som Hunter og Ilse Jacobsen. Men hvem siger, at gummistøvler kun kan buges til regnfulde dage? Heldigvis har nogle af de helt store modehuse i dag også kastet sig over gummistøvlerne, og gummistøvler kommer i dag i så mange variationer, at man sagtens kan finde nogle, der er få fede, at man også får lyst til at bruge dem til sommerens festivaler og om vinteren med et par tykke sokker og en varm vinterjakke til.

Men hvilke gummistøvler rammer sæsonens skotendenser? Læse med her, hvor vi guider dig gennem årets førende gummistøvle-trends.

Knælange gummistøvler

De knælange gummistøvler er igen i år at finde i modebilledet. Og ikke nok med, at de langskaftede gummistøvler med grove såler er praktiske, så er de også så eftertragtede, at mange lige nu også bruger den langskaftede gummistøvle på regnfrie dage. Danske Ganni er et af de brands, som igen har fået de knælange gummistøvler tilbage i gadebilledet. De lange gummistøvler er desuden ekstra gode til meget regnfulde perioder eller kolde dage, da det lange skaft giver god isolering til benene. Find dine knælange favorit gummistøvler og brug dem med en lang kjole eller et par seje jeans og en lækker strik.

Et par lange Hunter gummistøvler er en klassiker.

HUNTER hos Zalando.dk
Navy langskaftede gummistøvler
979 kr.

Et par sorte gummistøvler med langs skaft kan også sagtens bruges, når det ikke regner.

ZARA
Lange sorte gummistøvler
499 kr.

Gummistøvler damer

Lang gummistøvle

GANNI
Armyfarvede gummistøvler med langt skaft
1.699 kr.

Lange gummistøvler kan også bruges til hverdag.

BOTTEGA VENETA
Glimmer gummistøvler
4.900 kr.

Gummistøvler dame

Gummistøvler til hverdagsgarderoben

Er du slet ikke til et par praktiske gummistøvler, så vælg et par, som ved første øjekast kan forveksles med en helt almindelig støvle. Chloé har blandt andre lavet et godt bud med deres højhælede gummistøvler, der nemt kan agere som almindelig støvle i hverdagsgarderoben. Desuden er disse hverdagsligende-gummistøvler gode, da du altid kan være forberedt på regnvejr - helt uden at man ligger mærke til det.

Gummistøvler damer

HUGO hos Bootz.com
Sorte gummistøvler
799 kr.

Gummistøvler som ligner hverdagssko.

CHLOÉ hos Net-a-porter.com
Højhælede gummistøvler
Ca. 2.940 kr.

Et par gummistøvler, der ligner hverdagssko.

BALMAIN hos Mytheresa.com
Højhælede gummistøvler
Ca. 4090 kr.

Gummistøvler dere ligner hverdagssko.

ANGULUS
Korte gummistøvler
499 kr.

Gummistøvler damer Bottega veneta

Farverige gummistøvler

Bottega Venetas buttede gummistøvler vil formentlig dele vandene. Gummistøvlens svar på Crocs er ikke for alle, men er du til et humoristisk design, som samtidigt er praktisk, er sæsonens farverige gummistøvle perfekt. De korte og farverige gummistøvler kan, som demonstreret på Bottega Venetas catwalk, kombineres med alt fra gulvlange gevandter til løse bukser og flagrende sommerkjoler. Så har du ikke noget imod, at der bliver langt mærke til dine gummistøvler på gaden, så vælg et par farverige gummistøvler og kombiner dem med alt ligefra festkjoler til et joggingsæt.

Gummistøvler damer

NEXT hos Zalando.dk
Blå gummistøvler
297 kr.

Farverige gummistøvler.

HUNTER hos Zalando.dk
Lyserøde gummistøvler
543 kr. (før: 639 kr.)

Gummistøvler damer

BOTTEGA VENETA
Gule gummistøvler
3.700 kr.

Et par røde gummistøvler til det regnfulde Danmark.

UGG
Røde gummistøvler
1.400 kr.

Gummistøvler damer

Klassiske gummistøvler

En af de tendenser, som kan menes at overraske mest indenfor gummistøvlemoden, er den, som det franske modehus Celine står bag. Deres bud på en gummistøvle er nemlig bemærkelsesværdig ordinær: Den byder hverken på skævt design eller chunky såler, men ligner derimod den gummistøvle, mange af os nok husker fra barndommen - og måske har du allerede et par liggende i gemmerne? Det nostalgiske design er perfekt til både regnfulde hverdage i storbyen, på festivalerne eller på sommerhusturen – og det er kun dit budget, der bestemmer, om mærket på gummistøvlerne skal være Celine eller Viking.

Gummistøvler damer viking

VIKING hos Zalando.dk
Gummistøvler
499 kr.

Gummistøvler damer

CELINE
Gummistøvler
3.700 kr.

Et par klassiske gummistøvler til regnvejret.

REDGREEN hos Miinto.dk
Klassiske gummistøvler
400 kr.

Et par klassiske gummistøvler til de regnfulde dage i Danmark.

TRETORN hos outnorth.dk
Grønne gummistøvleer
339 kr. (før: 499 kr)

Gummistøvler damer H20 fagerholt

Korte gummistøvler

Den helt korte gummistøvle kan let forveksles med de korte støvler med grove såler, som længe har domineret modebilledet. De smarte gummistøvler er enormt praktiske, da de er knap så tunge som gummistøvler med langt skaft. Den korte gummistøvle kan derfor både bruges til lange gåture på en sjaskvåd skovbund eller som cool og afslappet fodtøj til din søndagstur i storbyen. Desuden er de korte gummistøvler perfekte, hvis du drømmer om et par gummistøvler, der ikke skal være dominerende, og som ved første øjekast sagtens kan ligne et par almindelige hverdagsstøvler.

Gummistøvler damer

H2O FAGERHOLT
Korte grønne gummistøvler
900 kr.

Gummistøvler damer ankelstøvle

GANNI
Sorte korte gummistøvler
1.499 kr.

Gummistøvler damer

EVEN & ODD hos Zalando.dk
Beige gummistøvler
349 kr.

Et par korte, sorte gummistøvler.

TRETORN hos Bootz.com
Sorte gummistøvler
649 kr.

Et par gummistøvler med tracksål er gode til både regn og hverdag.

Gummistøvler med tracksåle

De chunky tracksåler er en af de tendenser, som ikke er til at komme udenom i modebilledet. Og også indenfor gummistøvle-verdenen er tracksålerne at finde. Den grove sål gør, at gummistøvlerne både er så praktiske, at de kan bruges til en våd tur i skoven, men samtidig også så fede, at man også får lyst til at bruge dem på sommerens festivaler med et par denimshorts, en badedragt og et par seje solbriller.

Et par chunky gummistøvler er også gode til hverdag.

LEMON JELLY hos Boozt.com
Chunky gummistøvler
1349 kr.

Chunky gummistøvler med tracksåler er et hit denne sæson.

STELLA MCCARTNEY X HUNTER hos Farfetch.com
Sorte gummistøvler med tracksåler
2.700 kr.

Et par chunky gummistøvler er indenfor sæsonens største skotrends.

MSGM hos Miinto.dk
Gummistøvler med tracksåler
Ca. 3.572 kr.

Et par gummistøvler med tracksål.

GIABORGHINI
Sorte gummistøvler med hvid tracksål
Ca. 1.833 kr.