Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gummistøvler damer ganni

15 formidable gummistøvler, som faktisk er pæne

Gummistøvler er en investering, du vil blive glad for til både sommer og vinter. Få et overblik over de bedste og flotteste gummistøvler på markedet her.

Cool gummistøvler

Indrømmet – gummistøvler er måske ikke det mest ophidsende køb, og de fylder i skoskabet, men til gengæld er de svære at undvære i regnfulde Danmark.

Står du og mangler et par gummistøvler, skal du læse med her, hvor vi guider dig gennem årets førende gummistøvle-trends.

Hvad end du skal bruge et par til sommerens festivaler som et alternativ til sandalerne, efterårets tunge regn eller slud om vinteren, kan du finde de perfekte gummistøvler til formålet her.

Læs med, når vi viser dig årets fem største tendenser inden for gummistøvler til damer herunder.

Knælange gummistøvler

De knælange gummistøvler med grove såler er ikke bare praktiske, men også så eftertragtede, at mange lige nu bruger også den langskaftede gummistøvle på regnfrie dage. Danske Ganni er et af de brands, som igen har fået de knælange gummistøvler tilbage i gadebilledet. De lange gummistøvler er desuden ekstra gode til meget regnfulde perioder eller kolde dage, da det lange skaft giver god isolering til benene.

Gummistøvler Hunter damer

HUNTER
Hvide langskaftede gummistøvler
1.275 kr.

Gummistøvler damer

ZARA
Lange sandfarvede gummistøvler
499 kr.

Gummistøvler damer

Lang gummistøvle

GANNI
Armyfarvede gummistøvler med langt skaft
1.699 kr.

Gummistøvler dame

Gummistøvler til hverdagsgarderoben

Er du slet ikke til et par praktiske gummistøvler, så vælg et par, som ved første øjekast kan forveksles med en helt almindelig støvle. Chloé har blandt andre lavet et godt bud med deres højhælede gummistøvler, der nemt kan agere som almindelig støvle i hverdagsgarderoben.

Gummistøvler damer

LEMON JELLY
Korte gummistøvler med track-sål
899 kr.

Gummistøvler damer

HUGO
Sorte gummistøvler
799 kr.

Gummistøvler dame

CHLOÉ
Højhælede gummistøvler
Ca. 2.940 kr.

Gummistøvler damer Bottega veneta

Farverige gummistøvler

Bottega Venetas buttede gummistøvler vil formentlig dele vandene. Gummistøvlens svar på Crocs er ikke for alle, men er du til et humoristisk design, som samtidigt er praktisk, er sæsonens farverige gummistøvle perfekt. De korte og farverige gummistøvler kan, som demonstreret på Bottega Venetas catwalk, kombineres med alt fra gulvlange gevandter til løse bukser og flagrende sommerkjoler.

Gummistøvler damer

NEXT
Blå gummistøvler
297 kr.

Gummistøvler Hunter damer

HUNTER
Røde gummistøvler
639 kr.

Gummistøvler damer

BOTTEGA VENETA
Gule gummistøvler
3.700 kr.

Gummistøvler damer

Klassiske gummistøvler

En af de tendenser, som kan menes at overraske mest indenfor gummistøvlemoden, er den, som det franske modehus Celine står bag. Deres bud på en gummistøvle er nemlig bemærkelsesværdig ordinær: Den byder hverken på skævt design eller chunky såler, men ligner derimod den gummistøvle, mange af os nok husker fra barndommen. Det nostalgiske design er perfekt til både regnfulde hverdage i storbyen eller på sommerhusturen – og det er kun dit budget, der bestemmer, om mærket på gummistøvlerne skal være Celine eller Viking.

Gummistøvler damer viking

VIKING
Gummistøvler
499 kr.

Gummistøvler damer

CELINE
Gummistøvler
3.700 kr.

Gummistøvler damer aigle

AIGLE
Sorte gummistøvler
599 kr.

Gummistøvler damer H20 fagerholt

Korte gummistøvler

Den helt korte gummistøvle kan let forveksles med de korte støvler med grove såler, som længe har domineret modebilledet. De smarte gummistøvler er enormt praktiske, da de er knap så tunge som gummistøvler med langt skaft. Den korte gummistøvle kan derfor både bruges til lange gåture på en sjaskvåd skovbund eller som cool og afslappet fodtøj til din søndagstur i storbyen.

Gummistøvler damer

H2O FAGERHOLT
Korte grønne gummistøvler
900 kr.

Gummistøvler damer ankelstøvle

GANNI
Sorte korte gummistøvler
1.499 kr.

Gummistøvler damer

EVEN & ODD
Beige gummistøvler
349 kr.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev