© Anna Stokland / Coperni

Her er 2022’s ultimative 00’er-tendens

Nogle er mere begejstrede for 00’ernes trends end andre. Dette år beviser mange designere, at du har alle gode grunde til at finde de ikoniske items frem fra gemmerne igen.

Juicy Couture, bowling-tasken, Dolce & Gabbana-logoer og meget korte nederdele. Bringer det minder om frem?
Det er nemlig nogle af de største 00'er-fødte tendenser, og dem kan du nu se frem til at få et gensyn med i 2022.

Vi har allerede set flere 00'er-tendenser i 2021, men 00'er-renæssancen er langt fra forbi. Der er nemlig en lang række af 2021's nostalgiske tendenser, du sagtens kan tage med dig ind i det nye år. Vi snakker det lavtaljede miniskirt, Moonboots, ballerinaer, Balenciaga-tasken og boleroen.

I de kommende SS22-kollektioner har designere som Dior, Dolce & Gabbana, Coperni og Blumarine tydelige referencer til det trendsættende årti og beviser, at kvinder som Britney Spears, Christina Aguilera og Paris Hilton for alvor er blevet toneangivende stilikoner for perioden.

Hos Blumarine kan man spotte solbriller med farvede glas i bedste Anastacia-stil, mens Coperni viser et rigtigt 00'er-outfit med utility-nederdel og mavebluse. Dolce & Gabbana bringer deres velkendte logo, som vi blandt andet kender fra de karakteristiske D&G-toppe, som nærmest var uundgåelige i starten af 00'erne, tilbage, og vi skal heller ikke snydes for bowling-tasken, som med sin petite størrelse står i modsætning til efterårets rummelige XL-tasker. Denne sæson genskaber Dior nemlig tasken i deres egen 2022-udgave.

Der er altså dømt 00'er-vibes fra ende til anden i en af 2022’s største tendenser. Herunder har vi samlet en række fund, som vil gøre dig klar til et forår i 00’ernes tegn.