Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skærmbillede-2021-04-13-kl.-14.57.00 © Jeanette Madsen

Her er anti-sweatsuit-tendensen, som er perfekt til foråret

Er du også ved at være klar til at iklæde dig andet end sweatpants og hoodies? Så vil denne tendens helt sikkert falde i din smag.

Det meste af 2020 og 2021 har budt på sweatsuits, hjemmesko og hjemmeklippede frisurer, men det lader til, at en vis optimisme på vores garderobers vegne har sneget sig ind hos modehusene i sæsonens SS21-kollektioner. For mens vores outfits længe har været præget af baggy sweatpants og hoodies, taler tøjet, vi ser i forårets og sommerens kollektioner, sig ind i en helt anden tendens.

På catwalken præsenterede blandt andre Versace sprudlende farver, rhinstensbesatte overdele og festlige kjoler, mens Louis Vuitton og Chanel iklædte modellerne i glimmer fra top til tå i form af habitsæt, og hos Balmain gjaldt det glitrende festkjoler med slidser op til låret.

Sæsonens kollektioner lader altså til at tale ind i en anti-sweatsuit-tendens, hvor det (langt om længe) er på tide at variere sweatsuitet med mere festlige outfits – perfekt til foråret, der bringer en vis optimisme og troen på, at vi snart igen kan indtage dansegulvene på landets klubber, med sig.

Selvom modehusene dikterer glimmer, rhinsten og festlige kjoler, er det ikke ensbetydende med, at vores tøj ikke længere skal være behageligt. Kollektionerne bærer nemlig præg af afslappede fortolkninger af de mere festlige looks: enten ved at tilsætte flade sko, sneakers eller bare tæer.

hmgoepprod-11

H&M
Slipdress i satin
249 kr.

rt075-caroline_cropped_blazer-1000-black-1

ROTATE BIRGER CHRISTENSEN
Blazer med pailletter
1.800 kr.

12254800005

GINA TRICOT
Bukser med pailletter
499 kr.

K1463-897-1

GANNI
Kjole med glimmertråd
2.100 kr.

Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev