Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Chunky støvler © Anna Stokland

Her er de bedste lange støvler fra highstreet-butikkerne

Fra de chunky og western-inspirerede til de elegante og vilde modeller. Der er med garanti et par, der vil falde i din smag.

Efterårets skotendenser tæller blandt andet de chunky støvler, som kan have et militær-inspireret tvist, og de farvede læderstøvler. Derudover er westernstøvlerne endnu engang tilbage i modebilledet, og så går du selvfølgelig aldrig galt i byen med et par klassiske støvler, der holder år efter år. Fælles for sæsonens støvler er, at det er de lange skafte, der dominerer.

De lange støvler er i fokus både på den danske og internationale modescene, og vi har fundet highstreet-butikkernes bedste svar på sæsonens støvler, så du selv kan være med på trenden.

Knæhøje støvler © Ganni
1 / 3

Ganni mestrer ikke kun de cool cowboystøvler men også de knæhøje chunky støvler.

Knæhøje støvler © Anna Stokland
2 / 3

Sæson efter sæson ses de elegante knæhøje støvler på catwalken hos Hermès. Gå efter en kjole, der skærer lige over skaftekanten, så hele støvlen kommer til sin ret.

Støvler i slangeprint © Anna Stokland
3 / 3

Dries Van Noten er gået all in på iøjenfaldende støvler denne sæson, der gerne må være i en vild farve og med dyreprint.

Chunky støvler
77065937_CU_B
Chunky støvler
Screen-Shot-2020-10-13-at-14.06.48
Western støvler
Western støvler
Western støvler
Western støvler
Klassiske støvler
Sorte støvler
Sorte støvler
Støvler med flad hæl
Sorte støvler
77084426_30_B
Hvide støvler
Støvle med slangeprint