© anna stokland

Støvler: Disse støvler skal du gå efter denne sæson

Efteråret er støvlernes sæson. Drømmer du om at stikke fødderne i et nyt par, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvilke støvler du skal kigge efter denne sæson.

Vinterstøvler, cowboystøvler eller gummistøvler. Udvalget af støvler er nærmest uendeligt - og dejligt praktisk til det danske vejr. Men hvilke støvler skal du gå efter denne sæson, og hvilke kan du med fordel lade blive i skoskabet?

Vi guider dig herunder igennem, hvad du roligt kan gå på udkig efter, hvis du står og mangler nye støvler.

I artiklen finder du blandt andet:

© Anna Stokland

Knæhøje støvler

De knæhøje overknees støvler dominerer endnu engang den kommende vintersæson. Støvlen er efterhånden ved at være en velkendt klassisker i de flestes garderober, og der er endnu engang god grund til at beholde de høje støvle en sæson endnu. I følge AW22 kollektionerne hos modehuse som Gucci, Coperni og Dior ser det i hvert fald ikke ud til, at den knæhøje støvle forsvinder lige foreløbigt.

© anna stokland

Gummistøvler

Gummistøvlen må i den grad siges at have fået et comeback, efter at Chanel under AW22-modeugen fremviste deres version af den vandtætte efterårsstøvle i både en lang og en kortere udgave. Gummistøvlen er praktisk, og kan fås i mange stilfulde varianter. Den er derfor et perfekt match til de mange våde efterårsdage, som det danske vejr ofte byder på.

© cphfw image bank

Cowboystøvler

Den amerikanske western-inspirerede cowboystøvle, er stille og roligt ved at indtage de flestes garderober. Særligt efter danske Ganni præsenterede deres version af støvlen, er den begyndt at dukke op flere steder i modebilledet. Style støvlerne med et par jeans, eller med et miniskirt og strømebukser på de lunere efterårsdage.

© anna stokland

Ankelstøvler

Endnu en velkendt klassiker er ankelstøvlen. Udover at være en smule mere praktisk end overknees støvlen, passer den lidt bedre til de kolde efterårsdage med jeans eller bukser. Modehuse som Jil Sander præsenterede blandt andet en chic version af ankelstøvlen, der både er elegant og stilfuld – og holder fødderne varme.

© anna stokland

Støvler med hæl

Foretrækker du en mere stilfuld og elegant version af vinterstøvlen, er en støvle med hæl måske noget for dig. Hvis du anskaffer dig en støvle med hæl, er der rig mulighed for både at se stilet ud – og så holder støvlen med hæl dig en hel del varmere end et par stilletter vil gøre det. Et par støvler med hæl fungerer desuden både godt på kontoret, i gadebilledet og til en aften ude.