© Michael Kors

Her er den romantiske kjole, som er tilbage denne sæson

Kjolen er ideel både til hverdag med klipklapper og til sommerens festlige anledninger med et par stiletter.

Vejret tillader efterhånden, at vi så småt kan hænge de tykke klæder bagerst i skabet til fordel for vores fine sommerkjoler – og denne sæson er det en helt særlig type kjole, som kommer til at gøre sig bemærket.

Der er tale om den romantiske og florlette maxikjole med masser af vidde, som vi igen i år kan finde frem. Kjolen går nemlig igen i flere af sæsonens SS21-kollektioner, blandt andet hos Dior.

På catwalkene under SS21-modeugerne så vi de gulvlange kjoler i versioner lavet af lette, luftige materialer og med masser af fylde og stof, der gerne ligger i lag. Desuden kommer sæsonens maxikjole både i flere af af sæsonens vilde og glade farver som hos Alberta Ferretti samt i flotte iøjnefaldende mønstre som hos Etro, og den kan styles både til hverdag med sandaler og til festlige anledninger med et par stiletter.

Takket være sit løse og behagelige fit er kjolen lige til at hoppe i og kan derfor hurtigt blive det foretrukne valg i løbet af både foråret og sommeren – både til hverdag og fest.

Selvom kjolen har et elegant udtryk, kan den nemt styles på mere afslappet vis med enten klipklapper eller måske de cool træsko, som vi ser flere eksemplarer af denne sæson, samt med en chunky strik over på de køligere dage og aftener. Samtidig kan du også style kjolen på mere festlig vis til sommerens finere anledninger, hvor du kan tilføje et par af sæsonens fine højhælede sko og en festlig taske – et oplagt valg, hvis du skal finde den perfekte kjole som bryllupsgæst.

Nedenfor har vi udvalgt en række romantiske og behagelige maxikjoler til forskellige budgetter.

Håndplukket til dig