Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Handsker © Anna Stokland

Her er efterårets mest elegante accessory, og det emmer af Hollywood-glamour

Fra Jackie O til Bella Hadid. Dette elegante item har fået et moderne comeback.

Bella Hadid var som taget ud af 60’erne, da hun trådte ud på AW20-catwalken hos Marc Jacobs iført en glitrende kjole, store smykker og ekstralange handsker.

De lange handsker fører også tankerne hen på Hollywood-glamour i form af Audrey Hepburn og Marilyn Monroe, men faktisk går de lange handsker flere tusinde år tilbage i tiden, hvor udsmykkede handsker blev givet som gaver til faraoerne i Egypten, og siden da har handsker ofte været en fast del af påklædningen hos de royale.

I dag ses de lange handsker ikke så ofte i modebilledet, men med modehuse som Gucci, Marc Jacobs og Fendi, der har slået et slag for den elegante accessory, kan du sagtens få dem i en moderne udgave.

Handsker © Anna Stokland
1 / 3

Er du ikke klar på at gå all in på 60’er-looket, kan du lade dig inspirere af Fendi og gå efter en sexet blondekjole tilsat et læderbælte i taljen, der giver de klassiske handsker et moderne udtryk.

Handsker © Anna Stokland
2 / 3

Der var langt til ældgamle og royale referencer, da Miley Cyrus overraskede på catwalken for Marc Jacobs iklædt lange sorte læderhandsker, hvilket nærmere tilførte hendes look sensuelle og edgy undertoner.

Handsker © Anna Stokland
3 / 3

Rodarte havde Hollywood-glam i højsædet, da de præsenterede deres AW20-kollektion, hvor et par perlebesatte handsker løb med opmærksomheden.

Handsker
Handsker
Læderhandsker
Blondehandsker
Hvide handsker
Handsker i satin
Handsker
Handsker
Mere om Tendens? Få Costumes nyhedsbrev