© @smythsisters

Her er sandalerne, der er så komfortable og pæne, at du vil gå i dem hele sommeren

Du kan bruge skoene til både hverdag og til fest – de er nemlig ikke bare super behagelige at have på, men også virkelig flotte.

Ender du også altid med at gå ud ad døren iklædt dine behagelige sneakers frem for et par festlige, højhælede sko?

De højhælede vælges ofte fra, fordi de simpelthen ikke er komfortable nok til, at man kan holde ud at have dem på en hel aften. Men det er ikke til at komme udenom, at hvis man gerne vil pifte sit outfit lidt op, så er et par sko med højde en nem genvej til at opnå et mere festligt look.

Hvis du heller ikke er glad ved tanken om at skulle iføre dig et par stiletter, men stadig gerne vil opgradere dit outfit, vil du nok blive mere end begejstret for en af sæsonens helt store sandaltendenser: plateauklipklapperne, som både er sofistikerede og behagelige.

Flere modehuse vakte den 90'er-inspirerede plateauhæl til live i sæsonens SS21-kollektioner. Her viste brands som Jacquemus og Coperni, at klipklapperne med den ekstra høje sål er et oplagt match til alt fra fine sommernederdele og cool habitjakker til mere casual shortssæt.

Skoene forener det afslappede, sommerlige og lette udtryk fra de klassiske klipklapper med den mere festlige plateauhæl. På den måde får dine klipklapper et nyt og friskt udtryk, der bestemt gør dem velegnede til både hverdag og til fest.

Nedenfor har vi udvalgt en række af de sejeste plateauklipklapper, som er på hylderne lige nu.

Håndplukket til dig