© Ragbag

Her er smykketendensen, der er perfekt til sommer

Er du også vild med det dekorative og delikate smykke?

Denne sommer har særligt to store smykketendenser gjort sig bemærket i gadebilledet og på de sociale medier. Du har måske allerede bemærket de farverige og chunky perlearmbånd, som er den perfekte accessory for et ultimativt sommerlook. Men har du også lagt mærke til de fine mavekæder, som kan spottes flere steder lige nu?

Vi så allerede den 00'er-inspirerede tendens i foråret, hvor mavekæderne primært blev stylet uden på jakker og trøjer, men nu tillader temperaturerne endelig, at de smukke mavekæder kan bæres på bar hud.

Mavekæden giver desuden et væld af stylingmuligheder: Du kan blandt andet kombinere den med en kort mavetop eller en bikini, hvor kæden hviler på din bare mave, eller udover en fin silkekjole, en tætsiddende top eller til at samle en løs skjorte.

Mavekæderne, vi ser særligt mange versioner af denne sommer, er de tynde og delikate udgaver, som blot består af en eller flere tynde kæder og derfor ikke stjæler al opmærksomheden fra resten af dit outfit, men blot tilfører det et feminint og 90'er-cool sommerudtryk.

Nedenfor har vi fundet en række fine mavekæder på forskellige budgetter, så du selv kan hoppe med på tendensen.

Håndplukket til dig