© @rosesvane

Her er sommerens fineste badetøjstendens

Sommerens helt store badetøjstendens har en perfekt 1970'er-inspireret vibe – og så er den perfekt til dit næste hobbyprojekt.

Sæsonens badetøjsmode byder på en bred vifte af modeller, lige fra 1990'er-inspirerede badedragter og bikinier til de stropløse versioner, som er særligt fordelagtige, hvis du gerne vil undgå tan lines. Der er dog én tendens, som er særligt fremtrædende denne sæson – og det er en model, som endda kan blive dit næste hobbyprojekt.

Denne sæson har brands som Ganni, Frankies Bikinis og Zimmerman nemlig hæklet badetøj som en del af deres sommerkollektioner. Det hæklede badetøj er også overalt at finde på Instagram – blandt andet hos hækledesigner Rose Svane og den britiske popstjerne Dua Lipa, der ligeledes er blevet spottet i en hæklet bikini. Og med den fart, hæklet tøj har indtaget vores garderober gennem de seneste år, kommer vi nok til at se en del til det hæklede badetøj på de danske strande og havnebade henover sommeren.

Der findes et hav af smukke hæklede badedragter hos flere brands – men er du fiks på fingrene, kan du måske også hækle din egen version. Vi har herunder fundet vores favoritter, som er på hylderne nu.