Instagram-trends, der dominerer lige nu
© Anna Stokland

Instagram-trends, der dominerer lige nu

Ganni-printet, hvide solbriller og flettede kurvetasker præger vores Instagram-feed. Her kan du blive opdateret på tidens største trends på det sociale medie

Instagram handler ikke bare om at dele billeder fra de perfekte øjeblikke i hverdagen – det er også et medie, hvor man kan blive opdateret på sæsonens tendenser, få shoppinginspiration og lede efter den perfekte kjole til sommerfesten.

Vi har kigget på Skandinaviens it-pigernes profiler og fundet de fem største Instagram-trends denne sæson.

Ganni-mønsteret

Det ser ikke ud til, at det iøjenfaldende mønster fra Ganni forsvinder fra vores Instagram-feed lige foreløbigt.

Printet er og bliver Instagram-venligt,optræder på både tasker, kjoler og badetøj, og tager sig godt ud i kombination med sommerbrun hud.

Kurt Cobain-briller

Sommer er lig med solbriller, og i år er det særligt ovale briller med hvidt stel, som dominerer. Solbrillerne minder til forveksling om Kurt Cobains signaturstil, og det iøjenfaldende design giver kant til ethvert outfit.

Stråtasker

Stråtaskerne har for længst overtaget Instagram, og den danske topmodel Caroline Brasch Nielsen har tilmed givet sit eget bud på designet.

Highstreetbutikkerne bugner af fine modeller, som både kan bruges til hverdag og på stranden. Hvis du ønsker at investere i en dyrere model, skal du gå efter mærker som Balenciaga, Chene Bags og Vanessa Seward.

Gingham-tern

Det firkantede mønster, også kendt som Gingham-tern, stormer frem på de sociale medier – i mange tilfælde i kombination med solbrun hud og matchende sko. Mønstret er det mest elegante inden for tern-familien, og gør sig både godt på bluser, sko og jakker.

Loafers

Guccis loafers' sejrstogt er langt fra overstået, og butikshylderne bugner af forskellige bud på designet. Gør som it-pigerne, og par dine loafers med en underdel, som skærer ved anklen eller derover, så skoen kommer til sin ret.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF