© Anna Stokland

Intet er overladt til fantasien

Denne vovede trend har vundet stigende popularitet i modeverden, og den er allerede blevet spottet på catwalken, i gadebilledet og på en række stilfulde personligheder på Instagram.

Transparente trends har domineret modebilledet i 2022 – og det ser ikke ud til, at vi får en pause fra den lige foreløbigt. Transparente kjoler, toppe, bukser og nederdele præger igen sæsonens catwalks og streetstyles – og det er også en uundgåelig tendens at overse på instagram.

Men hvad er det egentlig, der gør transparent tøj så attraktivt for modeverdenen? En af årsagerne kan være, at det giver en følelse af frihed og selvsikkerhed. Det er vigtigt at bemærke, at denne trend kan bæres af alle – også selvom du ikke er til det vovede look. Transparente items kan sagtens styles på en elegant og subtil måde – det gør du eksempelvis ved at være bevidst om, hvad du styler dine transparente items med. Du kan eventuelt bruge det sammen med et stykke undertøj, der matcher din hudtone – på den måde skaber du en slags 'nude illusion'.

En af de største fordele ved denne trend er, at det kan give et sofistikeret og moderne look, hvis du styler det korrekt. Det kan også være en god måde at tilføje lidt ekstra interesse til et ellers simpelt outfit.

Herunder finder du inspiration til transparente styles og vores bedste bud på smukke og prægtige items på forskellige budgetter – så kan du afprøve den transparente trend så vovet du vil.

Håndplukket til dig