© coucouintimates

Kan du huske dette mønster fra din barndom? Nu er det tilbage i modebilledet

Pointelle er navnet på det mønster, som Dua Lipa og Hailey Bieber netop har kastet deres kærlighed efter – og som i øvrigt er at finde overalt på de sociale medier og gadebilledet lige nu.

Ikke nok med at mønsteret skaber nostalgiske referencer, så er det også utroligt populært i øjeblikket. Både verdensstjernerne Hailey Bieber og Dua Lipa har kastet deres kærlighed på brandet, Cou Cou Intimates, der både forhandles hos SSense, Net-a-Porter og Selfridges.

Paloma Wool har ligeså lanceret deres bud på det fine mønster i form af en undertrøje og en nederdel. Mønsteret har tidligere været anvendt til nattøj og undertøj, men det findes nu også som cardigans, bodystockings og kjoler.

Tendensen er stormet direkte ind i vores Instagram-feed, og den passer som fod i hose ind i de mange aktuelle tendenser, der i øjeblikket blomstrer direkte ud fra balletten. Ballerinaer, roser, cardigans, strømpebukser og benvarmere er blot et udpluk af de tendenser, der tilsammen hører under betegnelsen Ballet-core.

© sandra willer