© Anna Stokland

Kig i dit skab – du har nok allerede en af sæsonens store tendenser liggende

Det er langt fra første gang, vi ser tendensen. Har du allerede et eller flere eksemplarer liggende?

Mens nogle tendenser blot er her for en enkelt sæson, vender andre tilbage år efter år, fordi de er klassiske, tidløse og sikre – og sådan er det også med en af sæsonens helt store tendenser.

For ikke nok med at vi har set tendensen før – du har muligvis også allerede et eller flere items af slagsen i din garderobe. Det er selvfølgelig striber, der er tale om.

Striber er et af de mønstre, vi aldrig går alt i byen med, og derfor er det med stor glæde, at vi igen kan shoppe masser af striber denne sæson på alt fra kjoler til toppe og nederdele.

Hvad der er særegent for forårets og sommerens striber er, at de gerne må være i optimistiske farver fra hele farveskalaen – og ikke blot sorte/hvide, som vi bedst kender dem. Desuden kommer sæsonens striber i både den klassiske horisontale udgave som hos Miu Miu, men også i de vertikale modeller som hos Versace, Dior og Gabriela Hearst.

Hvis du har brug for at få opdateret din forårsgarderobe med et par fund i de smukke striber, har vi nedenfor udvalgt en række fine stribede fund, som du med garanti vil kunne bruge år efter år.